Kokain

Där det finns pengar finns det också kokain”

Där det finns pengar finns det också kokain”

Spår av narkotika har hittats på nätbanken Avanzas kontor. En spegling av dagens samhälle, säger vd:n och får medhåll. ”Där det finns mycket pengar, finns det också kokain”, säger narkotikapolisen Lars Sandgren.

Ny studie: Cannabis ökar risken för covid-19 hos vaccinerade

Vaccinerade personer med missbruksproblem löper större risk att drabbas av covid-19 än vaccinerade personer som inte anv.

Brittiska OS-hoppet frias efter att positivt test

Den brittiska 800-meterslöparen Oliver Dustin ertappades med kokain i ett dopingprov och såg ut att missa OS. Nu visar det sig att provet var kontaminerat och.

Kraftig ökning av drogbeslagen sedan 2015

Kraftig ökning av drogbeslagen sedan 2015

Varje år gör polisen tiotusentals beslag av droger, som går till Nationellt forensiskt centrum (NFC) för analys. Sedan 2015 har antalet ärenden med beslagtagen narkotika ökat med över 50 procent, enligt NFC:s statistik. Förra året gjorde polisen över 55 000...

Stort kokainbeslag i Göteborgs hamn

Stort kokainbeslag i Göteborgs hamn

Dolt i en container med granulat fanns även tre jutesäckar med totalt 150 kilo kokain. Fyndet, som gjordes i Göteborgs hamn i april, är ett av de största enskilda kokainbeslagen som Tullverket gjort.

Northug kallar till presskonferens

Norra Skåne är lokaltidning med huvudkontor i Hässleholm. Det är en komplett nyhetstjänst som levererar lokala nyheter, sport samt kultur och nöje från Hässleholm, Osby, Östra Göinge, Kristianstad och övriga Skåne. NSK erbjuder senaste nytt, inrikes,...

Northugs advokat: "Petter har det tufft nu"

Petter Northug misstänks för tre brott – fortkörning, drograttfylla och narkotikainnehav – efter sin vansinneskörning i torsdags. Skidstjärnan kommer att förhöras inom kort, meddelar åklagare. –Petter har det tufft nu. Han är nere i källaren, säger advokaten...

Kokainbeslag nära Panama

Kokainbeslag nära Panama

Colombianska och amerikanska myndigheter har beslagtagit 7,5 ton kokain på ett fartyg nära Panama, enligt colombianska försvarsmakten.

Östgötsk fotbollsspelare åtalas för att ha sålt knark

Östgötsk fotbollsspelare åtalas för att ha sålt knark

En svensk fotbollstalang, tillhörande en östgötsk klubb, har gripits av polis med 33 gram kokain och riskerar nu fängelsetraff.

Talang riskerar fängelse – uppmanades till matchfixning

En allsvenskt meriterad- och förre detta U-landslagsspelare riskerar fängelse. Mannen i 20-årsåldern greps med narkotika och uppger även ha uppmanats till matchfixning. – Det här var en käftsmäll, säger ordföranden i hans nuvarande klubb till Expressen.