Jonatan Unge

På spåret-vinnaren Cecilia Düringer: ”Vi satt bara och gapade som fiskar på torra land”

På spåret-vinnaren Cecilia Düringer: ”Vi satt bara och gapade som fiskar på torra land”

Jonatan Unge och Cecilia Düringer är årets mästare i ”På spåret”. I finalen mot Hanna Hellquist och Ina Lundström tog de ännu en övertygande seger.

Magdalena Forsberg starka ord om Claes Elfsberg – så är relationen utanför buren: ”Han är otroligt…”

Förra året vann de hela "På spåret". I år har Magdalena Forsberg och Claes Elfsberg återvänt. Så är deras relation utanför buren.

Storfavoriter i ”På spåret”-finalen efter total överkörning

Jonatan Unge i par med Cecilia Düringer, årets fynd som deltagare i ”På spåret”, har snarare gått fram som en slåttermaskin i sina matcher. De vann med 33-24 och 51-22 i gruppspelet och vann nu semifinalen mot fjolårsmästarna med 44-24.

Glans och Abadi växlade alltför ofta in på fel spår

Glans och Abadi växlade alltför ofta in på fel spår

Jonatan Unge och Cecilia Düringer, han komiker och radio-tv-profil, hon P3-röst och historielärare, tog sin första seger förra veckan. Han hade tidigare erfarenhet av tävlingen, hon var då debutant.

Supermissen i På spåret – tittarna ryter ifrån

Supermissen i På spåret – tittarna ryter ifrån

Fredagens På spåret har lämnat flera tittare förvirrade. Nu höjs kritiska röster på sociala medier. I fredagens På spåret mötte Jonatan Unge och Cecilia Düringer motståndarna Irena Pozar och Patrik Arve. Lagen fick som vanligt besvara den klassiska...

Recension: ”På spåret”, sjunde avsnittet

OBS! SPOILER ALERT! Det var dags för sista gruppen i årets ”På spåret”, vilket innebär lagen Cecilia Düringer och Jonatan Unge respektive Irena Pozar och Patrik Arve. Ny i sammanhanget är Düringer, möjligen bekant från bland annat ”P3 historia”.

Nya momentet avgjorde än en gång i ”På spåret”

Nya laget Hanna Hellquist/Ina Lundström känns för ojämnt för att konkurrera om en slutspelsplats. Så det känns som att förra säsongens mästare Claes Elfsberg/Magdalena Forsberg bör säkra en semifinalplats nästa vecka.

Recension: ”Drugdealer” – SVT

Recension: ”Drugdealer” – SVT

Vad händer om man driver knarkhandel som annan retailverksamhet? Det är konceptet som Jonathan Unge tar sig an i sin nya komediserie ”Drugdealer”.

Jonatan Unge och Sissela Benn återvänder till terapeuten

Jonatan Unge och Sissela Benn återvänder till terapeuten

Liv och Ingemar är tillbaka hos terapeuten för en ny säsong av radiodramat ”Skärvor av ett äktenskap”, men den här gången har situationen skruvats till ytterligare. Dramats skapare, ex-paret Sissela Benn och Jonatan Unge, upplever att den nya...

Jonatan Unge, Sissela Benn, Ingmar Bergman, Sveriges Radio

Det blir viss igenkänning för komikerna Jonatan Unge och Sissela Benn i rollerna som det krisande komikerparet Ingmar och Liv i Sveriges Radios nya humorserie "Skärvor av ett äktenskap". För den som kan sin Bergman är blinkningen tydlig.

Antisemitismen finns överallt i vår vardag

En debatt om antisemitism har blossat upp efter att DN:s chefredaktör twittrat argt om podden ”Stormens utveckling”. Charlotte Wiberg efterlyser fler nyanser i debatten.

Jonatan Unges krönika väcker starka känslor

Jonatan Unges krönika väcker starka känslor

Komikern Jonatan Unges krönika om Stockholmsförakt i Skåne väcker starka reaktioner. Många skrattar eller skriver att de känner igen sig. Samtidigt som formuleringarna också väcker ilska. – Det är lite retsamt. Men det här är den här tonen jag har i mina...