Jonas Lindberg

Truppen mot Torns IF

Truppen mot Torns IF

Förra omgången fick GAIS för första gången denna säsong se sig besegrade, siffrorna drog iväg till 3-1 mot Ängelholm på bortaplan. Morgondagens motstånd är lundalaget Torns IF. Där har det varit tunnsått med mål, fram till senaste omgången då man...

Fem punkter efter Gais–IK Oddevold

Seger att ta fäste på, fördelen som visades upp, en mäktig offensiv och så en kväll som tillhörde ”Bennie Boy”. Här är Philip Trollérs fem punkter från Gais.

Niklas Andersen spelar vidare i GAIS

Niklas Andersen blir den tredje spelaren från förra årets trupp som förlänger över säsongen 2022 för att hjälpa till att ta GAIS tillbaka till eliten. Efter att Jonas Lindberg och August Wängberg antagit utmaningen att spela upp GAIS till Superettan...

Mardrömsminut sänkte Gais

Mardrömsminut sänkte Gais

Drygt tjugofem minuter innan matchstart gled två supporterbussar in till Visma Arena i Växjö. Bussarna kom från Göteborg och innehöll drygt 100 gaisare – och ett tiotal bengaler. Det var nämligen gr��nsvart rök som ringade in den rödblå arenan kring...

Ber om ursäkt efter uppmärksammad filmning

Ber om ursäkt efter uppmärksammad filmning

Vasalundsspelaren Peshraw Azizi föll handlöst till marken efter att han fått en lätt knuff i bröstet mot Gais i superettan.

Vild glädje för Gais – vann efter drömstart mot Vasalund

Julius Lindberg visade vägen för Gais mot Vasalund. Därefter snodde han en straff från Jonas Lindberg och brände – och nu vill lagkamraterna att han ska åka.

Oavgjort trots spräckt måltorka för Lindberg

Jonas Lindberg gjorde comeback inför Gaispubliken i förlustmatchen mot IK Brage. Under måndagskvällen presenterade han sig på riktigt när han spräckte måltorkan.

Så ska Gais vända negativa trenden

Så ska Gais vända negativa trenden

Vi är långt ifrån nöjda med resultatet så här långt, säger huvudtränare Stefan Jacobsson. ANNONS. Linnea Olsson Magnholt. Uppdaterad för 16 timmar sedan 09:00 - 17 jul, 2021. En månad av sommaruppehåll är över – och för Gais innebär det möte mot IK...

Tog paus från fotbollen – är nu tillbaka i Gais

Tog paus från fotbollen – är nu tillbaka i Gais

Skadehelvetet och den tunga perioden i Sirius ledde till att Jonas ”Myggan” Lindberg tog en paus från fotbollen. Nu är han tillbaka i Gais – för tredje gången.

Sirius-anfallare missar hela våren: "Hade aldrig sett en sådan typ av skada"

Jonas Lindberg blev fyramålsskytt mot Sollentuna i svenska cupen.Nu rapporterar UNT att anfallaren är skadad och missar hela våren.- Fotkirurgen sa att han aldrig hade sett en sådan typ av skada tidigare, säger Sirius naprapat Anton Hagberg till tidningen.

TV: Sirius-anfallare fyamålsskytt i 8-1(!)-seger i cuppremiären

Jonas Lindberg stod för hela fyra mål mot Sollentuna. Bland annat stod anfallaren för ett skott i krysset och ett klackmål i 8-1-segern.- Det är alltid kul att göra mål, säger Lindberg till C More.