Jonas Karlsson

Recension: ”Nya människor i fel ordning” av Jonas Karlsson

Recension: ”Nya människor i fel ordning” av Jonas Karlsson

Den prisade skådespelaren Jonas Karlssons novellsamling ”Nya människor i fel ordning” är som en glättigare Dostojevskij. Det skriver GP:s Sinziana Ravini.

Trivsamhet blandas med ”förskräcklig irländsk musik”

Recensenterna är rörande överens på flera punkter när det kommer till Jonas Karlssons sommarprat. Berättandet är trivsamt, inledningen fenomenal och tonläget både ”tryggt och spänningstriggande”. ”Hans betraktelser över hur det är att vara Jonas...

Tv-profilen avslöjar sanningen – därför lämnade han SVT Sport efter 17 år: ”Saknar inte SVT…”

Han lämnade SVT efter hela 17 år. Nu öppnar tv-profilen Jonas Karlsson upp om uppbrottet. – Jag saknar inte SVT alls, säger han till SportExpressen. Under åren på SVT blev Jonas Karlsson en hyllad tv-profil och omtyckt programledare samt expert. Det blev...

Hoppas på en sommar utan corona

Hoppas på en sommar utan corona

MUSIK Musik Coronakrisen har hittills inte påverkat Brink & Berger särskilt mycket. Men blir undantagstillståndet långvarigt kan det uppstå problem längre fram, medger vd Fredrik Annell-Berger.

"Rain man" kommer tillbaka till scenen

"Rain man" kommer tillbaka till scenen

2013 spelade Robert Gustafsson och Jonas Karlsson "Rain man" på Rival i Stockholm. Föreställningarna var utsålda och när rättigheterna att sätta upp pjäsen gick ut lämnade de "Rain man" med känslan av att inte vara klara. – Den kändes inte färdigspelad.