Jeffrey Epstein

Epsteins häktesvakter erkänner – förfalskade handlingar

Epsteins häktesvakter erkänner – förfalskade handlingar

Sexförbrytaren och miljardären Jeffrey Epstein tog sitt liv i en häktescell i New York 2019, trots extra bevakning. Nu erkänner de vakter som skulle kontrollera honom att de förfalskade protokoll som skulle visa att de hade koll, skriver AP.

Rättegången skjuts upp för Ghislaine Maxwell

Rättegången mot societetskvinnan Ghislaine Maxwell, den dömda – och döda – sexbrottslingen Jeffrey Epsteins misstänkta fixare skulle ha börjat den 12 juli. Nu skjuts den upp till hösten, efter ett beslut av domaren Alison Nathan, skriver Independent.

Wall Street stiger marginellt – apotekskedjan backar på rapport

New York-börserna handlas marginellt upp efter att antalet amerikaner som ansökte om arbetslöshetsunderstöd förra veckan var färre än väntat. Apotekskedjan Wahlgreens Boots backar rejält efter torsdagens rapport.

Miljardstöd ska rädda spanska SJ

Miljardstöd ska rädda spanska SJ

Den spanska regeringen lanserade på tisdagen ytterligare ett stort stödpaket för att rädda landets ekonomi. Motsvarande 18 miljarder kronor ska hjälpa transportsektorn, som drabbats hårt i landet som i stor utsträckning stängt ned under pandemin.

Stora mysteriet kring Epsteins ex-flickvän

Stora mysteriet kring Epsteins ex-flickvän

Hon var sexbrottsanklagade miljardären Jeffrey Epsteins ex-flickvän, bästa vän – och misstänks ha varit hans hallick. Men Ghislaine Maxwell har inte setts till på snart ett år. – Jag har hört att hon är i Brasilien, jag har hört att hon är i Frankrike, jag har hört att...