Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip: "Jag hade ingen livslust”

Isabella Löwengrip: "Jag hade ingen livslust”

Nöje Sedan tidiga tonåren har Isabella Löwengrip levt sida vid sida med sin persona, den lyckliga, framgångsrika entreprenören som skulle ta över världen. När företagen brakade ihop och hon blev inlagd på psyket började sökandet efter hennes sanna jag.

Isabella Löwengrip om åldersskillnaden med Paul: "Lika gammal som min pappa"

På sin Instagram svarar Isabella Löwengrip på en fråga gällande åldersskillnaden mellan henne och kärleken Paul Sundvik. Det skiljer drygt 20 år mellan dem, och det märks som mest när det kommer till ett visst intresse.

Isabella Löwengrip i bilolycka: "Bilen blev förstörd"

Entreprenören och bloggerskan Isabella Löwengrip har krockat med sin bil. I ett blogginlägg beskriver hon händelseförloppet som chockade henne – och förstörde delar av hennes bil. Kopiera länk. Dela. Kommentera...

Isabella Löwengrips missbruk: ”Tabletter och alkohol”

Isabella Löwengrips missbruk: ”Tabletter och alkohol”

Isabella Löwengrip har varit öppen med att hon har mått psykiskt dåligt och lider av ångest. Under en period gick det så långt att hon blev beroende av tabletter.

Brakförlust för Löwengrip: "Börjar bygga upp bolaget igen"

Brakförlust för Löwengrip: "Börjar bygga upp bolaget igen"

Mycket är redan skrivet om entreprenören och profilen Isabella Löwengrips krisår 2019. De högtflygande USA-planerna byttes mot en krasch som aldrig riktigt verkade ta slut, med ifrågasatta siffror, rapporter om missförhållanden på hennes bolag och inte...

Löwengrip Beauty i nya händer – nu tar hon tar över rodret

Tidigare i år kom nyheten att skönhetsföretaget Dermarome hade gått in och förvärvat Löwengrip Beauty. Nu meddelar företaget att man har hittat personen som ska driva Löwengrip-märket framåt. Hon heter Fanny Sandström och axlar nu rollen som Brand...

Isabella Löwengrip flyttar ihop med kärleken

Foto: Lisa Arfwidsson. En uråldrig spaning som ofta stämmer är att kändisar verkar gå igenom stora livshändelser lite snabbare än gemene man. I synnerhet gäller detta deras relationer! De blir golvade av sina känslor, blir kära i rekordfart, och allt är toppen...

Löwengrips framtida affärsplan med Paul

Löwengrips framtida affärsplan med Paul

Isabella Löwengrip drömmer nu om att starta ett nytt företag med sin kärlek Paul Sundvik.

Löwengrips lyxsemester – flyger med kärleken

Löwengrips lyxsemester – flyger med kärleken

VIP lounge, champagne och lägenhet i Cannes. På Isabella Löwengrips Instagram delar hon med sig av filmer och bilder från lyxsemestern med pojkvännen Paul Sundvik.

Löwengrip räddad av kärleken: ”Lustfyllt”

Isabella Löwengrip har gått igenom en hel del. Nu skriver hon på Instagram att hennes nya kärlek Paul Sundvik har fått henne att tända livsgnistan igen.

Löwengrips avslöjande – förälskad i hemlig man

Isabella Löwengrip har hittat kärleken igen, efter uppbrottet från miljardären Erik Selin. Nu skriver profilen att hon har en ny man i sitt liv.

Midsommarbeslutet med expojkvännen: ”Tacksam”

Midsommarbeslutet med expojkvännen: ”Tacksam”

Entreprenören är tacksam över relationen med Erik Selin som hon ska fira midsommar tillsammans med. Men hon har haft ångest inför storhelgen.

Isabella Löwengrip i tårar efter middagen med ex-pojkvännen

Isabella Löwengrip i tårar efter middagen med ex-pojkvännen

Det har varit ett turbulent år för bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip. Nu berättar hon om en middag med ex-pojkvännen som rev upp många känslor.

Isabella Löwengrip berättar om hemlige pojkvännen

Kort efter att förhållandet mellan Isabella Löwengrip och Erik Selin hade tagit slut så flyttade en ny pojkvän in i Isabellas hus.

Isabella Löwengrips mamma anmäler dotterns intervju: "Kränkande"

I Söndagsintervjun i P1 så riktade Isabella Löwengrip kritik mot sina föräldrar och menade att det förekom "alkohol och misshandel". Läs mer här.

Isabella Löwengrip om dejtandet: "Täcka hålet inombords"

Isabella Löwengrip om dejtandet: "Täcka hålet inombords"

I januari gjorde Isabella Löwengrip och Erik Selin slut. I podcasten "Isabella söker Sheila" avslöjar hon sin syn på dejtande och killar.

Påhittad eller verklig – spelar det någon roll?

Påhittad eller verklig – spelar det någon roll?

Love Bonnier analyserar skillnaden mellan en person och en persona.

Isabella Löwengrip: Därför tog det slut med Erik Selin

Entreprenören Isabella Löwengrip och fastighetsmiljardären Erik Selin gjorde slut i januari. Nu berättar Löwengrip varför. Läs mer hät!

Löwengrips sågning efter miljonkraschen

Isabella Löwengrip kunde tjäna en kvarts miljon kronor på ett enda reklamsamarbete – men sen gick allt utför. Nu berättar hon om kraschen.

Löwengrip: ”Varje månad försvann en miljon kronor”

Löwengrip: ”Varje månad försvann en miljon kronor”

Isabella Löwengrip berättar om ekonomiska krisen i en intervju med SvD – och om hur hon förlorade en miljon varje månad.

Trots pandemi – styrräntan hålls oförändrad

Trots pandemi – styrräntan hålls oförändrad

Riksbanken ser inget behov av att sänka reporäntan under nollan, trots de allt mörkare prognoserna för ekonomin i Sverige och i omvärlden. Riksbanken fortsätter.

Isabella Löwengrips ord om ex-pojkvännen Erik Selin

Isabella Löwengrip och Erik Selin gjorde slut i januari tidigare i år. Nu berättar Isabella om känslorna efter uppbrottet.

Isabella Löwengrip avvecklar fler bolag

Efter försäljning och uppsägning av personal – nu avvecklar Isabella Löwengrip det tredje största företaget i sin bolagsgrupp. Därmed är det bara ett verksamt bolag kvar i hennes tidigare imperium.

Isabella Löwengrips företag stäms på 720 000 kronor

Isabella Löwengrips företag stäms på 720 000 kronor

Isabella Löwengrips företag Löwengrip Beauty, som hon precis har sålt, stäms nu på över en halv miljon kronor. Läs mer här.

Isabella Löwengrip: "Därför fick jag elchocker"

Isabella Löwengrip: "Därför fick jag elchocker"

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip öppnar upp sig om den svåra tiden och berättar att hon har fått ECT-behandling. Läs mer här.

Isabella Löwengrip säljer sitt livsverk

Entreprenören och influeraren Isabella Löwengrip säljer sitt skönhetsföretag Löwengrip Beauty. Köpare är det norska företaget Dermanordic, ett av Nordens största distributionsföretag av hudvård och makeup. Köpesumman är ännu så länge okänd, men...

Isabella Löwengrip flyttar in hos exmaken Odd

Efter den tuffa tiden lägger Isabella Löwengrip om sitt liv – för att spendera mer tid med barnen. Nu avslöjar hon att hon också – under en tid – flyttar in till exmaken Odd Spångberg, efter en händelse vid hennes hus. ”Efter hjälp från mina vakter i tisdags så...