Hov1

Hov1-stjärnans pussbilder – ihop med tv-profilen

Hov1-stjärnans pussbilder – ihop med tv-profilen

Hov1-medlemmen Dante Lindhe har synts på flera kärleksbilder på sistone – ihop med en svenskchilenska modellen och tv-stjärnan Stephanie ”Steffi” Mendez.

Tv-toppen: Melodifestivalen fortsätter att tappa

TV Tv Andra chansen innebar inget uppsving vad gäller tittarsiffrorna i Melodifestivalen, som dock fortsätter att locka mest tv-tittare. Men "På spåret"-finalen låg tätt inpå – och Vasaloppet lockade också en hel del publik.

Roskildefestivalen slutsåld – på rekordtid

Biljetterna till Roskildefestivalen är slutsålda på rekordtid, meddelar arrangören i ett pressmeddelande. "Det är fantastiskt att vi ännu en gång kan meddela att festivalen är slutsåld och dessutom på rekordtid till 50-årsjubileet", kommenterar festivalens...

Hov1 vill tas på allvar när de släpper nytt

Hov1 vill tas på allvar när de släpper nytt

MUSIK Musik Hov1 släpper ett nytt album och gör en enda konsert till under 2020. Det meddelade bandet själva på en presskonferens – där de passade på att läxa upp medierna.Det är inte menat att vara småsinta, men alla förtjänar att tas på allvar, säger...

Hov1 bjuder på gratiskonsert i Jönköping

Hov1 bjuder på gratiskonsert i Jönköping

På fredag bjuder rockbandet Hov1 alla sina fans på en gratisspelning i Jönköping och det är först till kvarn som gäller.