Halloween

Kryptovaluta baserad på Squid Game tokrusar Med runt 100 000 procent

Kryptovaluta baserad på Squid Game tokrusar Med runt 100 000 procent

Tidigare i veckan lanserades det en ny kryptovaluta baserad på den populära Netflix-serien Squid Game. Valutan, som heter Squid och som inte är skapad av Netflix, lanserades till priset av en 1 cent och har sedan dess ökat till mer än 12 dollar. Det .

Kolmården kritiseras – timslånga köer till skräcknatten

Sonia Mokrani hade rest från Stockholm med sina vänner för att vara med på premiärkvällen av Horror Nights på Kolmårdens djurpark: – Vi är så besvikna, vi hade laddat för det här så länge, men det känns som man betalade 300 kronor för att stå i kö.

Stort sug efter dräkter till halloween: ”Det kommer inte att räcka”

Under torsdagseftermiddagen fick kunder vänta uppemot en kvart innan de fick komma in i butiken. Vid 14-tiden på fredagen är inte trycket lika högt. Än. – Vi trodde nog att det skulle komma mycket folk i år, men det har kommit fler ändå.

Halloween lockar till köp – branschen hoppas på höga skräcksiffror

Halloween lockar till köp – branschen hoppas på höga skräcksiffror

Förväntningarna p�� årets halloween är höga efter släppta restriktioner. Buttericks och Partykungen ser en stor efterfrågan inför helgen. ”Det finns ett behov av att träffas och ha fest”, säger Stina Petrini, affärsutvecklingschef på Buttericks.

Halloween Kills

Halloween Kills

Han har ju dött ett par gånger nu, Michael Myers. Elva gånger för att vara exakt och i och med Halloween Kills fick återvändande regissören David Gordon Green alltså möjligheten att ta kål på mannen i den vita masken ännu en gång, kanske till och med...

Halloween-fest i Vegas, del 2

VEGAS – ANAHEIM 1-0 (Period 1) • • • Efter drygt tio minuter har Riddarna femton skott på mål och ankorna ett – och när paussignalen ljuder skrivs de siffrorna till 21-9. Några slutsatser kan dras: 1. Hemmalaget dominerar något alldeles in i bomben.

Lee Curtis: Vad ska de göra, sparka mig från Halloween?

Skådespelaren Jamie Lee Curtis, 62, hyllar kvinnliga kollegor som öppet tar strid mot orättvisor i branschen, men själv ser hon ingen risk med att stötta...

Filmrecension: Halvhjärtad slask-slasher

Filmrecension: Halvhjärtad slask-slasher

Filmserien ”Halloween” är lika svår att döda som den omänsklige mördaren Michael Myers. I ”Halloween kills” smittar hans blodtörst av sig på...

Halloween på Liseberg – detta är det nya skräckhuset

Halloween på Liseberg – detta är det nya skräckhuset

När det senast firades Halloween på Liseberg, innan pandemin, kunde besökarna med skräckblandad förtjusning ta del av “Smitthärden” på spökhuset Gasten.

Lindsay är vuxen och illa ute i nya "Halloween Kills" trailern

Kyle Richards är illa ute i trailern för "Halloween Kills" där Michael Myers sätter efter henne och övriga överlevare från filmserien.

Halloween på nöjesanläggningarna är tillbaka i höst

Förra året satte pandemin stopp för Halloween-evenemangen. Men nu är det äntligen dags för nöjesanläggningarna att skrämmas och busas igen!

Gröna Lund och Kolmården söker onda väsen till Halloween

Gröna Lund och Kolmården söker onda väsen till Halloween

Både tivolit Gröna Lund och anläggningen Kolmården rekryterar nu hundratals aktörer som ska skrämma alla besökare som vågar sig in i de olika skräckzonerna under Halloween. Gröna Lund – valt att anställa dubbelt så många aktörer. Efter ett års uppehåll...

Liseberg satsar på covid-anpassad skräck

Liseberg satsar på covid-anpassad skräck

Sommarsäsongen är i full gång. Samtidigt planerar ansvariga på Liseberg för en utökad Halloween. Skräckhusen covidanpassas och ”Smitthärden” i Gasten byts u.

Michael Myers återuppstår i ny Halloween Kills-trailer

Än är mardrömmen inte över för Laurie och hennes familj, då Myers återigen lever upp till sitt odödliga och mycket brutala rykte i den nya Hal...