France Ligue 1

Kritiken mot Neymar: Han är precis som Ronaldinho

Kritiken mot Neymar: Han är precis som Ronaldinho

Ludovic Giuly kritiserar Neymar. Den tidigare Barcelona- och PSG-spelaren jämför honom med Ronaldinho. – De är två spelare som har allt men som inte ger tillräckligt för att nå sin högsta nivå, säger Giuly till den franska tv-kanalen Telefoot.

Mbappé har fått nog: ”De har det bättre”

Kylian Mbappé känner sig orättvist behandlad. Stjärnan har fått nog av att kritiseras och öppnar för att lämna PSG och Frankrike i sommar.

Ghoddos inbytt och målskytt – poängräddare för Amiens på stopptid

Saman Ghoddos är tillbaka i spel efter sin höftskada.Med tio minuter kvar av Amiens möte med Marseille blev han inbytt – och tryckte dit kvitteringen på stopptid.

Kylian Mbappe i målform när PSG vann

Kylian Mbappe i målform när PSG vann

FRANKRIKE HERRAR Frankrike herrar Hemmalaget PSG tog hem de tre poängen efter seger mot Dijon i Ligue 1 herr i fotboll. 4-0 (1-0) slutade matchen på lördagen.

Inför Lyon - Juventus: När strålkastarna är som starkast

Inför Lyon - Juventus: När strålkastarna är som starkast

CL-slutspelet är här och det är nog få som längtat så mycket som vi Juvefans. Det är ju nu vi får visa upp oss från vår bästa sida. Förhoppningsvis har Lyon inget att säga till om saken. Men oavsett motstånd gäller det att vara ödmjuk inför uppgiften och få...

Tuchel tar Neymar i försvar: "Han var nervös - mänskligt"

Neymar blev under söndagen utvisad i Ligue 1.Brassen tacklade en motståndare och fick rött kort. - Det är mänskligt, säger PSG-tränaren Thomas Tuchel enligt Goal.com.