EA Sports

FIFA vill satsa mer på spel och eSport Samarbetet med EA Sports verkar vara dött

FIFA vill satsa mer på spel och eSport Samarbetet med EA Sports verkar vara dött

EA Sports och FIFA har samarbetat sedan 1993, men det verkar vara dags för skilsmässa. För någon vecka sedan hintade EA Sports att de börjat undersöka att döpa sitt populära fotbollsspel till något annat, vilket berodde på att FIFA kort och gott vill.

FIFA vill ha mer pengar av EA Kanske därför de vill byta namn

Den senaste veckan har det gått rykten om att EA kan komma att byta namn på den omåttligt populära spelserien FIFA. Vad namnet kommer bli istället är oklart men EA har varumärkesskyddat namnet EA Sports FC vilket antyder att detta kanske kan bli det .

Bästa 10 svenskarna – i både NHL och SHL

Det är en vecka kvar till NHL 22 släpps. EA Sports avslöjar däremot redan nu vilka svenskar som får högst betyg.

Viktigaste nyheterna och 22 bästa spelarna i FIFA 22

Viktigaste nyheterna och 22 bästa spelarna i FIFA 22

Ny säsong och nytt FIFA med minimala justeringar från föregående års upplaga – eller? Kanske inte i år, ändå. Årets upplaga av EA Sports vansinnigt populära fotbollsspel blir det första spelet i serien som är utvecklat till den nya konsolgenerationen...

Vet att de har klagat på flera saker i spelet”

Vet att de har klagat på flera saker i spelet”

Nu får spelarna till slut en närmare titt på kommande Fifa 22. SportExpressen har pratat med EA Sports-chefen Sam Rivera om spelet.

Raiola: Zlatan kan vidta rättsliga åtgärder mot EA Sports - EA slår tillbaka

I måndags tog Zlatan Ibrahimovic strid mot EA Sports rörande tv-spelet Fifa.Nu kan svensken vidta rättsliga åtgärder.- Om det behövs, ja, säger agenten Mino Raiola till talkSPORT.- Det här är inte vår strid, säger en talesperson för EA till Forbes.

Fifa 21 görs om helt – till nya PS5 och Xbox

Fifa 21 görs om från grunden till nya Playstation 5 och Xbox Series X. Spelare, arenor och fans blir mer realistiska än någonsin i den nya versionen av spelet – som snart är här. – Det blir en ny nivå av verklighetstrogenhet, säger Aaron McHardy på EA Sports.