David Schwimmer

Kärleksavslöjandet i ”Vänner”-återföreningen

Kärleksavslöjandet i ”Vänner”-återföreningen

Det fanns en uttalad regel att inte dejta varandra under inspelningen av ”Vänner”. Men visst fanns det samtidigt, precis som för deras karaktärer i serien, känslor mellan Jennifer Aniston och David Schwimmer. Vi vill varna för spoilers av ”Friends: The reunion”...

David Schwimmer och Jennifer Aniston om hemliga relationen

Jennifer Aniston och David Schwimmer hade känslor för varandra. Det erkänner skådespelarna när de nu återförenas i Friends: the reunion.

Trailer: ”Friends: The Reunion”

Trailer: ”Friends: The Reunion” – Om sex dagar kan du få ett nostalgiskt återseende av det charmiga kompisgänget från New York.

Friends Reunion: HBO Max har släppt första teasern!

Friends Reunion: HBO Max har släppt första teasern!

Nu får vi äntligen den första efterlängtade glimten av Friends reunion! HBO producerar specialavsnittet där de sex vännerna äntligen sitter i samma soffa igen. Foto: NBC/Instagram @jenniferaniston. HBO producerar specialavsnittet där vi får återse stjärnorna...

Lady Gaga och Malala Yousafzai gästar Vänner

Lady Gaga och Malala Yousafzai gästar Vänner

När vännerna från 90-talet ska återförenas väntas finbesök. Lady Gaga, BTS och Malala Yousafzai är några av namnen som kommer att dyka upp i Friends: The reunion.

Vänner”-stjärnan bekräftar återförening

Vänner”-återföreningen blir av. I ”The Graham Norton Show” berättar David Schwimmer att skådespelarna ska spela in programmet i Los Angeles redan nästa vecka.

Artist och k��nda författare till Linköping

LINKÖPING Linköping Fyra unga och högaktuella författare kommer till Babettes litteratursalong under våren.

"Vänner" tillbaka med ett specialavsnitt

"Vänner" tillbaka med ett specialavsnitt

NÖJE Nöje Nu är det klart. Efter åratal av spekulationer och förväntningar från fansen kommer hela gänget i succéserien "Vänner" att återförenas i ett specialavsnitt på HBO Max.