Burger King

Brand i centrala Stenungsund

Brand i centrala Stenungsund

En brand har brutit ut på Burger King i Stenungsund. Räddningstjänsten har kommit fram till platsen. Larmet kom in till SOS Alarm vid 15:30-tiden och kort därefter.

Restaurang i ny regi öppnar under sommaren

Efter knappt ett år i Kristinehamn så stängde Bless burgers. Men det blir ännu en nygammal kedja som intar lokalen under sommaren – Burger King, i nytt koncept.

Bildextra: Nu öppnar Max i Vetlanda – över 40 nya arbetstillfällen: ”Vi fick en möjlighet att komma tillbaka”

Ackompanjerad av smällande ballonger invigs hamburgerrestaurangen Max på Nydalaområdet i Vetlanda under onsdagen. Solen skiner och på plats är bröderna Richard Bergfors, vd, och Christoffer Bergfors, vice koncernchef. – Det var vår mamma och...

Ingen bluff att steka veganbiff på kötthäll

Ingen bluff att steka veganbiff på kötthäll

Hamburgerkedjan Burger King erbjuder veganska alternativ, men tillagar de växtbaserade burgarna på samma stekhällar som sina vanliga köttprodukter.

Kampanj från snabbmatskedja kan resultera i ogiltigt pass

Kampanj från snabbmatskedja kan resultera i ogiltigt pass

En kampanj från snabbmatskedjan Burger King kan göra ditt pass ogiltigt, rapporterar Expressen. I kedjans reklam framgår det att den som tar med sitt pass till en av företagets restauranger kan få en gratis hamburgare, mot en stämpel i passet.

Burger King tar energi ur luften - Först i världen att använda svensk miljöinnovation

Alla nya Burger King-restauranger kommer att använda sig av en ny teknik från det svenska cleantech-företaget Enjay för att återvinna energi ur ventilations- system. Fett och sot i ventilationen har fram tills nu gjort det både svårt och olönsamt att återanvända...

Nu har Burger Kings ersättare smygöppnat

I förra veckan kunde TTELA berätta att personal inne på en kirurgiavdelning på NÄL blivit smittade av covid-19. Något som också bekräftades av NU-sjukvårdens kommunikationschef Niklas Claesson som då inte kunde bekräfta antalet, men det kan han nu.

Två döms för rånet utanför Burger King i Trollhättan

Två döms för rånet utanför Burger King i Trollhättan

Två ungdomar, var av en från Uddevalla, döms i hovrätten för två rån och tre rånförsök utanför Burger King i Trollhättan i mars förra året. Hovrätten gör därmed.

Nya burgare på gång

Nya burgare på gång

Burger Kings restaurang i Kristinehamn har stängt sedan en dryg vecka. Franchisetagarna bakom restaurangen har brutit kontraktet, men kommer att satsa vidare i egen regi.

Klarna-chefens råd till byråerna: ”Presentera inte tre idéer, presentera en – den ni tror på”

Christian Cabau, marknadschef på Klarna, Maria Ziv, marknadsdirektör på If och Iwo Zakowski, vd på Burger King, diskuterade mögliga hamburger, murbräckor och framtidens byråsamarbeten på Resumés event Byrådagen.