Bromma

Transportföretag om Bromma: ”Hållbarare flyg med teknikutvecklingen”

Transportföretag om Bromma: ”Hållbarare flyg med teknikutvecklingen”

Framtiden för Bromma flygplats är oklar. Nu vill fem branschaktörer att man avvaktar med ett avgörande beslut, eftersom teknikutvecklingen kan påverka behoven.

SAS-Janne tror på flyget

Jan Carlzon, tidigare vd på SAS, tror på flygbranschens framtid. Trots den djupa krisen under pandemin och de utmaningar som klimatkrisen innebär. –Vi är ett extremt avlångt land. Flyget kommer att vara en viktig faktor, säger han.

Regeringen vill stänga Bromma flygplats: "Attraktiv mark kan frigöras för bostadsbyggande"

Regeringen vill lägga ned Bromma flygplats, meddelar regeringen. Marken skulle kunna frigöras för bostäder, säger miljö- och klimatminister Per Bolund (MP).

Då börjar BRA flyga från Halmstad igen

Då börjar BRA flyga från Halmstad igen

Flygbolaget BRA överlevde sin rekonstruktion och siktar nu på att starta upp den reguljära flygtrafiken igen. I slutet av juni planerar man att starta upp linjen.

Tre slår på 5g i delar av Stockholm

Tre slår på 5g i delar av Stockholm

Lanseras på Kungsholmen, i Kista, Bagarmossen, Bromma och Solna.

Politiker skänker arvoden till vårdpersonal

Brommas politiker avstår sina mötesarvoden resten av året. Pengarna, ungefär 100 000 kronor, ska gå till personal inom välfärden. Samtliga partier i Bromma stadsdelsnämnd är överens om beslutet, men hur pengarna ska användas är ännu inte beslutat.

Flyg från Bromma återupptas till fem svenska städer

Flygbolaget Bra, som genomgår en rekonstruktion, erbjuder flyg till fem svenska städer i sommar med hjälp av flygbolaget Amapola. AddThis Sharing Buttons. Share to Facebook Share to Twitter Share to Email App Share to SMS Share to Messenger Share to...

Grym nonchalans när sjukhus säljs mitt i corona-kaoset

Grym nonchalans när sjukhus säljs mitt i corona-kaoset

Hur har ni det i Stockholm? frågar oroliga läsare. Och nej, det är inget vidare. För vi vet vart detta är på väg, vart kurvan pekar, även om vi lyckats med balansgången mellan restriktioner och ansvarstagande under frihet. Många kommer att bli sjuka. Många...

Flygbolaget Bra slutar flyga till Halmstad

Flygbolaget Bra slutar flyga till Halmstad

Coronaviruset fortsätter att påverka samhället i stor utsträckning. Redan tidigare har inrikesflyget reducerats på grund av situationen med viruset, men nu tas nya steg. Från och med på måndag, den 23 mars, pausas 12 av 18 inrikeslinjer. Det är oklart hur...

Corona får folk att börja hamstra: ”Tomt på hyllorna”

Svenskarnas coronarädsla växer i takt med att nya fall upptäcks. Nu börjar många hamstra mat och efter helgen gapar butikshyllor tomma hos de stora livsmedelsjättarna. – Det här har vi aldrig sett tidigare, säger Mathias Holmgren, butikschef på Citygross.

Hyllor gapar tomma efter coronaoro

Bunkring av torrvaror på flera håll.

Färre flyger från Stockholm

Färre flyger från Stockholm

Antalet flygresenärer från Arlanda och Bromma minskade under fjolåret med 1,3 miljoner. Det är ett resultat av en vikande trend för inrikesflyget och att två internationella flyglinjer flyttat till Köpenhamn, uppger Charlotte Ljunggren som är marknadsdirektör på...