Borås

SLP köper ännu en fastighet i logistikområdet Viared i Borås

SLP köper ännu en fastighet i logistikområdet Viared i Borås

Swedish Logistic Property har genom en bolagsaffär förvärvat och tillträtt en stor.

Storseger för Norrköping i basketsemifinal

Favoriten Norrköping tog en klar hemmaseger över Nässjö i den första semifinalen i herrarnas SM-slutspel i basket – 85–64. Men det satt hårt inne. Bortalaget ledde med 43–38 i paus, men i den tredje perioden lyckades inte Nässjö göra fler än sju poäng och...

Nässjö vann och kvitterade mot Borås

Nässjö vann på bortaplan med 94-82 (18-20, 23-23, 31-16, 22-23) mot Borås i Basketligan Kvartsfinal. Därmed står det nu 1-1 i matchserien.

Ellos bygger ut på Viared

Ellos bygger ut på Viared

Ellos sålde för 3,2 miljarder kronor förra året. Det är mer än någonsin. Nu vill företaget växa vidare och för det bygger man ut logistikcentret på Viared. Det ska bli 20 000 kvadratmeter större. Efter förändringen är det 55 000 kvadratmeter. Annons.

Borås får nytt direkttåg till och från Stockholm med SJ

Borås får nytt direkttåg till och från Stockholm med SJ

Borås är den största stad i Sverige som saknat direkt tågförbindelse med huvudstaden, men nu ändras det. Från och med december i år vill SJ köra ett direkttåg till Stockholm på morgonen och tillbaka till Borås på eftermiddagen. Restiden blir tre och en halv...

Så ska julhandeln räddas i pandemin

Den pågående pandemin plus näthandeln gör det tufft för handlare inne i Borås. Där ska nu ett nytt koncept för att rädda handeln prövas lagom till att julshoppandet drar i gång.

Pandemin stoppar SM-veckan i Borås

Nästa idrottsliga offer för den skenande smittspridningen i landet: SM-veckan i Borås i februari nästa år ställs in. "Det är ett mycket tungt beslut" säger RF-basen.

Sommar i P1: Klara Zimmergren

Sommar i P1: Klara Zimmergren

Skilsmässa, livet som förälder och vardagsstunder kännetecknas Klara Zimmergrens sommarprat i P1.

Världscuptävlingen i Ulricehamn flyttas

Världscuptävlingen i Ulricehamn flyttas

Internationella skidförbundet (Fis) har flyttat världscuptävlingen i sprint i Ulricehamn till 16-17 januari 2021, i stället för 6-7 februari som först var tanken. Därmed krockar den inte med SM-veckan i Borås 3-7 februari.

SBB säljer kontor i Borås och Halmstad

Fastighets bolaget Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (SBB) säljer offentliga kontor till Offentliga Hus AB för 1,16 miljarder kronor, skriver SBB i ett pressmeddelande.

Unikt basketbeslut – Luleå och Borås mästare

BASKET Basket All elitbasket i Sverige ställs in med omedelbar verkan. Det dramatiska beslutet innebär att serieledarna Borås blir mästare på herrsidan och Luleå på damsidan.Det är en unik situation, säger Basketförbundets ordförande Mats Carlson till TT.

Motivationen saknades när Ulricehamn/Borås föll

Motivationen saknades när Ulricehamn/Borås föll

KFUM Ulricehamn/Borås säkrade kontraktet redan i lördags. Det märktes i förlusten mot Sävedalen ett par dagar senare. – Det där sista lilla extra fanns inte, säger tränaren Petri Espinasse.

Elfsborg slår tillbaka mot kommunresorna: "Har inte bjudit någon"

Elfsborg slår tillbaka mot kommunresorna: "Har inte bjudit någon"

Elfsborg uppges ha bjudit kommunpolitiker på bortaresor.Nu slår klubben tillbaka mot anklagelserna.- Det har varit en affärsmässig uppgörelse, säger klubbchefen Stefan Andreasson till Fotbollskanalen.

Första coronafallet i Borås

Kontaktspårning pågår efter det första bekräftade coronafallet på sjukhuset i Borås på torsdagen. – Vi har kommit en bra bit. De personer som har identifierats har kontaktats eller kommer snarast kontaktas av oss, säger smittskyddsläkare Gunilla Ockborn.

Två nya coronafall i Göteborg

Sverige Två nya fall av covid-19 har under onsdagen bekräftats i Göteborgsområdet, uppger Västra götalandsregionen i ett pressmeddelande. Enligt uppgifterna ska det röra sig om en person som insjuknat efter att ha återvänt från en resa till Iran, och en...

Väntad seger för vinstmaskinen Borås

Väntad seger för vinstmaskinen Borås

SVENSKA BASKETLIGAN HERRAR Svenska Basketligan herrar Allt talade för seger för Borås, och så blev det också när det formstarka laget mötte Nässjö på bortaplan.

Ellos har fått en ny outletbutik

Ellos har fått en ny outletbutik

Butiken kommer sälja produkter inom mode, inredning och möbler. Märkena som erbjuds är utöver Ellos också Stayhard, Homeroom och Jotex. Produkterna kan vara returexemplar eller ha mindre skönhetsmissar, varför de säljs till ett lägre pris än i en vanlig...