Antonia Johnson

Anty” gav Alex nobben efter Big Brother

Anty” gav Alex nobben efter Big Brother

Antonia ”Anty” Johnson och Alex Manzizila fick upp ögonen för varandra under ”Big brother”. Efter deras medverkan berättade de om sina dejtingplaner utanför huset, men att de först skulle lära känna varandra på riktigt.

TV4 om finalen: ”Kanske inte blir som de tänkte sig”

På grund av corona tvingas TV4 göra vissa förändringar till ”Big brother”-finalen. Bland annat kommer ingen publik att närvara. – De har blivit informerade om att finalen kanske inte blir som de tänkte sig när de gick in i huset, säger Joel Bendrik, exekutiv...

Big brother”-Sami frågas ut om sin högerextrema bakgrund

Sami Jakobsson frågades på torsdagen ut om sin högerextrema bakgrund. Daniel Glasman undrade vad som blev vändpunkten. Och ”Anty” undrade varför han inte berättade om sin bakgrund för de andra deltagarna.

Anty” om relationen med Alex Manzizila efter ”Big brother”

Anty” om relationen med Alex Manzizila efter ”Big brother”

Alex Manzizila och Antonia ”Anty” Johnson har tröttnat på alla frågor om deras relation. Nu hoppas de att få bli lämnade ifred. – Vi måste lära känna varandra först och är ingenting i dagsläget, säger ”Anty”.

Tårar när Antonia "Anty" Johnson överraskar sina vänner i Big Brother

Tårar när Antonia "Anty" Johnson överraskar sina vänner i Big Brother

Big Brother-deltagaren Antonia ”Anty” Johnson gör comeback i Big Brother-huset med påskpresenter till sina kompisar.

Anty i chock efter att ha sett Big Brother – ångrar sin medverkan

I måndags fick Antonia "Anty" Johnson lämna Big Brother – och det hon mötts av på utsidan har fullkomligt chockat henne. Läs mer här!