Anna Dyvik

Anna Dyvik stoppas av läkare efter kraschen

Anna Dyvik stoppas av läkare efter kraschen

RUKA. Anna Dyvik tvingas lämna återbud till damernas jaktstart. Vurpan under gårdagens distanslopp gör att läkaren stop.

Tänkte bara: Gud, vad är det han vill?”

Maja Dahlqvist och Kevin Bolger är ett av skidvärldens mest omskrivna kärlekspar. Nu avslöjar Bolger att han fick hjälp i flörtandet – av Anna Dyvik.

Dyviks succé: "Jag är jävligt mycket bättre"

VM-guldmedaljörerna försvann redan i semifinalen i sprinttävlingen. Maja Dahlqvist diskades och Jonna Sundling föll och skadade sig. Med stjärnorna borta tog Dyvik chansen och vann säsongspremiären efter en spurtuppgörelse med Johanna Hagström.

Sportbladet sänder skidfesten i Mora

Sportbladet sänder skidfesten i Mora

Världens snabbaste man på skidor och flera av skidlandslagets stjärnor startar i Mora Ski Festival. Tävlingarna ser du e.

Kalla om nya landslagtruppen: ”Tuff körning på alla läger”

Kalla om nya landslagtruppen: ”Tuff körning på alla läger”

Johanna Hagström kommer in och Hanna Falk åker ut. Det är förändringarna i damernas landslagtrupp i längdskidor inför OS-säsongen 2022. – Jag är peppad att dra igång satsningen, säger 33-åriga Charlotte Kalla som är veteran och siktar på sitt fjärde OS...

Krisdraget efter tårarna: ”Önskar att de var här”

Anna Dyvik var bedrövad efter årets första världscuplopp. Svenskan hämmades svårt av ryggsmärtor under sprinten i Ruka och åkte ut i kvartsfinalen. I intervjufållan kunde Dyvik inte hålla tårarna borta. – Det gör inte ont i ryggen just när jag åker – men före...

Karlssons revansch – vann i Bruksvallarna

Damernas 10 kilometer fristil i längdpremiären i Bruksvallarna bjöd på ett nytt drama mellan Ebba Andersson och Frida Karlsson.

Strulig semifinal fällde Johanna vid sprinten i Bruksvallsloppet

Strulig semifinal fällde Johanna vid sprinten i Bruksvallsloppet

Strul, strul och åter strul. Det blev långt ifrån ett optimalt lopp för Falköpingstjejen Johanna...

LIVE-TV: Följ stadsderbyt i division 1

LIVE-TV: Följ stadsderbyt i division 1

INNEBANDY Innebandy Serietvåan Ledberg tar emot åttan Linköping FBC i Campushallen. Sändningen startar omkring 14.50.

Molander Kristiansen om tårarna: ”Något konstigt”

Alla svenskor tog sig vidare från sprintkvalet i Trondheim. Gladast av alla var kanske Moa Molander Krisitansen. Efter målgång kom tårarna f��r svenskan, men det gör de å andra sidan alltid. – Jag har något konstigt när jag går i mål att det kommer tårar.

Jonna Sundlings sprintsuccé – ordnar ny pallplats efter spurtdramatik

Jonna Sundling gav ett rejält styrkebesked i sprinttävlingen i Trondheim. Efter en spurtuppgörelse med norskan Maiken Caspersen Falla slutade Sundling på andraplats. Anna Dyvik slutade på fjärdeplats. Texten uppdateras!