Anders Johansson

Ankan” blev dumpad i samband med drömflytten

Ankan” blev dumpad i samband med drömflytten

Sommar i P1: Anders ”Ankan” Johansson dumpades kort efter att han och sambon skulle flytta ut till sitt nya hus på landet.

Humor och fiaskon i ”Ankans” sommarprat

Fiaskon, kraschade relationer och tveksamma karriärval. De är alla teman som kommer på tal när det är komikern Anders ”Ankan” Johanssons tur att sommarprata. Han delar även på sin syn på humorn och hur den kan fungera som ett verktyg för att ge...

Hon är årets Sommarskugga

Årets Sommarskugga är ingen annan än Kapten Doris. I dagens avsnitt av "Sommarlov" lyckades programledarna fånga och avslöja Doris – eller rättare sagt Marianne Mörck.

Anders och Måns turnerar vidare i Skåne i höst

Anders och Måns turnerar vidare i Skåne i höst

De två Malmöbaserade tv- och radioprofilerna har i snart 20 års tid lärt ut kunskaper om diverse saker i ”Så funkar det”, som har sänts både i Sveriges Radio P1 och i poddformat. I scenshowen levererar de sin faktabaserade underhållning bland annat med...

Anders och Måns gör kul show av nyfikenhet

Anders och Måns gör kul show av nyfikenhet

MALMÖ. Allmänbildning är det nya heta. Det nygamla heta. ”På spåret” och ”Alla mot alla” har roliga programledare som gör underhållande frågesporter. Och på den här nya turnén gör Anders och Måns show av mer eller mindre värdelöst vetande.