Kalmar FF till FotbollDirekt om sitt krisbeslut
Text & Foto: fotbolldirekt.se

Kalmar FF till FotbollDirekt om sitt krisbeslut

Coronakrisen fortsätter att sätta ekonomiska spår i allsvenskan. Kalmar FF blir nästa allsvenska klubb att korttidspermittera spelare och ledare. – Detta var något vi var tvungna att göra helt enkelt, säger Kalmars Lucas Nilsson till FotbollDirekt.se.

"Kalmar FF till FotbollDirekt om sitt krisbeslut" går att läsa i sin helhet på fotbolldirekt.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

KFF permitterar: ”Väldigt besvärlig ekonomisk situation”

barometern.se

KFF permitterar alla anställda: "Väldigt ansträngt läge"

fotbollskanalen.se

Vårt ekonomiska läge är väldigt ansträngt”

expressen.se

Sport: Nyhetsdygnet Måndag 30 Mars 2020

30 Mars 2020

Hundratusentals kronor satsades på mötet mellan Bureå och Medle: ”Helt sjuka summor”

Hundratusentals kronor satsades på mötet mellan Bureå och Medle: ”Helt sjuka summor”

Helgens träningsmatch mellan division IV-lagen Medle och Bureå har blivit en stor snackis. Anledningen? Över 200 000 kronor satsades på matchen.

Henderson: "Tänker inte på fotboll just nu"

I en intervju med Liverpoolfc.com ger Jordan Henderson sin syn på avbrottet från fotbollen och livet i karantän. Annons. Liverpoolkaptenen är, liksom större delen av världen, mestadels hemma i sin bostad. Inga matcher och ingen träning på Melwood.

Bild: Arsenal och Chelsea gör upp om Bayern München-talang

Arsenal och Chelsea följer, enligt tyska tidningen Bild, Bayern Münchens talangfulle mittback Christopher Richards, 20. Amerikanen har ännu inte fått göra debut i Bundesliga, men ska under den här säsongen ha imponerat i Bayerns andralag i den tyska...

ESPN: United redo att utmana Real Madrid om Haaland

ESPN: United redo att utmana Real Madrid om Haaland

För en vecka sedan uppgav Marca att Borussia Dortmunds jättetalang Erling Haaland är Real Madrids prioritet i sommar. Talangen anslöt så sent som i vintras till Dortmund och är den här säsongen, sedan flytten till Tyskland, noterad för elva mål på tolv...

Björklund tillbaka i BIK: "Känns fantastiskt bra"

Björklund tillbaka i BIK: "Känns fantastiskt bra"

Henrik Björklund, 29, är ett välkänt namn för BIK-supportrarna. Karlstadkillen gjorde fyra säsonger i klubben mellan 2012–2016 innan han valde att gå till seriekonkurrenten Modo. – Jag hade fyra fina år i BIK och har väl alltid haft i bakhuvudet att någon gång...

Efter uppmärksammade krocken - Grealish tvingas böta miljonbelopp

Nyligen bröt Jack Grealish myndigheternas riktlinjer om karantän och krockade med sin bil.Nu straffas Aston Villa-stjärnan av klubben och tvingas betala miljonbelopp - saftiga 1,8 miljoner kronor, enligt The Times.