Dödligaste dygnet i Spanien hittills
Text & Foto: svt.se

Dödligaste dygnet i Spanien hittills

I Spanien har antalet dödsfall ökat med 838 bara det senaste dygnet, enligt hälsodepartementet, vilket gör det till det dödligaste dygnet hittills. Totalt har nu 6 528 personer avlidit i samband med covid-19. Spaniens dödssiffror är de näst högsta i världen, efter...

"Dödligaste dygnet i Spanien hittills" går att läsa i sin helhet på svt.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Sport: Nyhetsdygnet Söndag 29 Mars 2020

29 Mars 2020

Ikidi: "De hade kommit för att kidnappa mig"

Ikidi: "De hade kommit för att kidnappa mig"

FOTBOLL Fotboll 2011 värvades Faith Ikidi Michael till Piteå IF från Linköpings FC. Nigerianska backen gick snabbt till att vara en publikfavorit och en av lagets viktigaste spelare.

NHL-klubbens uppmaning till Broberg: ”Skulle vilja se honom spela mer i special teams”

Edmonton Oliers vill att Philip Broberg stannar ännu en säsong i Skellefteå AIK – det säger general managern Ken Holland till sajten Edmonton Journal.

Prestberg tackade nej till IKO – får ny roll i FBK

Pelle Prestberg har en häftig spelarkarriär bakom sig i just Färjestad BK där han jobbat som tränare för både juniorer och a-laget de senaste tre åren. OT-Sporten har tidigare skrivit om att han var aktuell för en roll som assisterande tränare i IK Oskarshamn.

Bild: Arsenal och Chelsea gör upp om Bayern München-talang

Bild: Arsenal och Chelsea gör upp om Bayern München-talang

Arsenal och Chelsea följer, enligt tyska tidningen Bild, Bayern Münchens talangfulle mittback Christopher Richards, 20. Amerikanen har ännu inte fått göra debut i Bundesliga, men ska under den här säsongen ha imponerat i Bayerns andralag i den tyska...

Lukasjenko: ”Har du sett några virus flyga omkring här?”

Lukasjenko: ”Har du sett några virus flyga omkring här?”

Vitryssland är det enda landet där man fortfarande spelar ishockey. Övriga nationers ligor har avslutat sina säsonger på grund av coronaviruset. Men president Aleksandr Lukasjenko fruktar inte coronaviruset. ”Det finns inget virus här”, säger han.

Kane: Måste avsluta säsongen i juni

FOTBOLL Fotboll Tottenhamstjärnan Harry Kane vill spela klart den engelska ligasäsongen. Men inte till vilket pris som helst.Om säsongen inte kan vara färdigspelad i slutet av juni borde vi bara blicka mot nästa i stället, säger engelsmannen i en...