NHL-stjärnan kan offras – på grund av svensken
Text & Foto: expressen.se

NHL-stjärnan kan offras – på grund av svensken

Flera NHL-stjärnor kommer att offras av sina lag vid nästa sommars expansionsdraft. Enligt The Athletics Sharks-reporter Kevin Kurz kan en av dessa vara fansfavoriten Brent Burns.

"NHL-stjärnan kan offras – på grund av svensken" går att läsa i sin helhet på expressen.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Stora NHL-stjärnan kan nu offras – för svenskarna Erik Karlsson och Jonathan Dahlén: ”Kan vara värt det”

sportbibeln.se

Sport: Nyhetsdygnet Måndag 29 Juni 2020

29 Juni 2020

Satte inte sin prägel på spelet”

Satte inte sin prägel på spelet”

Zlatan hoppade in i Milans 2–2-match mot Spal. Men det var en annan svensk som fick rubrikerna i den italienska pressen. ”Strålande vecka för Kulusevski”, skriver Corriere dello Sport.

Så ska "akilleshälen" döljas av AIK: "Behöver effektivisera"

Man mot man-försvaret har lett till en hel del baklängesmål för AIK. Nu vill Rikard Norling effektivisera spelsättet. - Spelarna är måna om att göra allt de kan, säger tränaren till Fotbollskanalen.

Heidi Løkes näsa bruten på sju ställen

Det var under en VM-match december som Heidi Løke fick en smäll mot ansiktet som tog illa på näsan. Nu har Løke kollat upp hur det står till med näsan vilket resulterade i avancerade ingrepp. Näsan var bruten på hela sju ställen. ANNONS. I december...

Officiellt: AFCON 2021 framflyttat 1 år

Officiellt: AFCON 2021 framflyttat 1 år

Sport på SvenskaFans.com. Den naturliga samlingsplatsen för alla som är intresserade av fotboll, hockey, motor och bandy.

Rinaldo Persson vann tour utan setförlust

Rinaldo Persson vann tour utan setförlust

Kajsa Rinaldo Persson från Växjö har vunnit YSB Sommartour. Hon förlorade inte ett enda set under touren. YSB Sommartour avgjordes på Saltsjöbadens Tenniscenter i Ystad och i finalen vann Rinaldo Persson mot Caijsa Hennemann från Ullevi TK med...

Real-backen klar för Inter

Foto: Lars Baron. Sport. Sport. DELA PÅ FACEBOOK DELA PÅ TWITTER. SKRIV UT ARTIKELN. TT. Achraf Hakimi har imponerat i Dortmund. Nu är marockanen klar för italienska Inter. Backen, som tillhör Real Madrid, har tillbringat de två senaste...