Badou Jack vann överlägset i Los Angeles
Text & Foto: unt.se

Badou Jack vann överlägset i Los Angeles

Den svenske boxaren Badou Jack vann överlägset över amerikanen Blake McKernan i en uppvisningsmatch i Los Angeles under natten mot söndag.

"Badou Jack vann överlägset i Los Angeles" går att läsa i sin helhet på unt.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Badou Jack överlägsen – vann i alla ronder

aftonbladet.se

Hur länge ska det få pågå? Herregud!”

expressen.se

Sport: Nyhetsdygnet Söndag 29 December 2020

29 December 2020

Helsingborgs ordförande avgår efter degraderingen

Helsingborgs ordförande avgår efter degraderingen

Helsingborgs IF åker ur fotbollsallsvenskan efter en tung säsong. Det stod klart efter att Kalmar besegrat AIK med 1–0 på bortaplan. TT. redaktionen@folkbladet.nu. Annons. Nu meddelar HIF:s ordförande Krister Azelius att han lämnar sitt uppdrag i klubben.

Gustafsson uppges vara en "stekhet kandidat" till Ålborg: "Det finns inget annat för mig"

IFK Norrköpings Jens Gustafsson är en "stekhet kandidat" till Ålborg, uppger EkstraBladet.Något som han själv viftar bort.- Det finns inget annat för mig, och jag trivs jättebra här, säger Gustafsson till NT.

LISTA: 13 hem med upprepat våld, otrygghet eller kränkningar

Barn som är utan tillsyn, startar bränder, sväljer glasbitar och utsätts för övergrepp. Personal som skriker och drar ungdomar i håret. SVT har granskat 13 hem som får kritik från Ivo år efter år för missförhållanden som drabbat barnen.

Tomasson duckar Feyenoord-rykten: "Tror inte att MFF kommer att sparka mig"

Tomasson duckar Feyenoord-rykten: "Tror inte att MFF kommer att sparka mig"

Under sin spelarkarriär gjorde Jon Dahl Tomasson 207 matcher för Feyenoord.Men MFF-tränaren vill inte kommentera om han är aktuell för att träna klubben.- Det är en supernormal fråga, men jag ser ingen anledning att gå in på den, säger han till...

Chockbeskedet: VM-hjälten och Premier League-profilen är död – blev bara 42 år gammal

Chockbeskedet: VM-hjälten och Premier League-profilen är död – blev bara 42 år gammal

Sportbibeln » Fotboll » Chockbeskedet: VM-hjälten och Premier League-profilen är död – blev bara 42 år gammal. Stefan Ottosson. november 30, 2020. Stefan Ottosson är skribent på Sportbibeln. FOTO: Bildbyrån. Fotbollsvärlden är i sorg. VM-hjälten och...

Jiménez har opererats efter otäcka smällen

"Raúl är väl till mods efter en operation i går kväll", skriver "Wolves" i ett uttalande på sin hemsida. "Han har därefter träffat sin partner Daniela och vilar nu. Han kommer stanna under observation under ett par dagar medan han påbörjar sin återhämtning".