Vändningen: VM-forwarden skrev NHL-kontrakt i våras – nu kan han flytta till SHL
Text & Foto: sportbibeln.se

Vändningen: VM-forwarden skrev NHL-kontrakt i våras – nu kan han flytta till SHL

I mars skrev Damien Riat NHL-kontrakt. Men nu kan han lämna Washington Capitals. 23-åringen öppnar nu för spel i SHL istället. Han har imponerat i schweiziska EHC Biel-Bienne senaste säsongerna. Och Damien Riat har dessutom spelat hockey-VM för...

"Vändningen: VM-forwarden skrev NHL-kontrakt i våras – nu kan han flytta till SHL" går att läsa i sin helhet på sportbibeln.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Skrev NHL-kontrakt med Washington – nu kan forwarden återvända till Sverige

hockeynews.se

Skrev NHL-kontrakt i våras – kan inleda säsongen i Sverige

hockeysverige.se

Sport: Nyhetsdygnet Tisdag 28 Juli 2020

28 Juli 2020

Kolonilott genomsöks i McCann-utredningen

Kolonilott genomsöks i McCann-utredningen

Polisen söker genom en kolonilott i Hannover i norra Tyskland i samband med utredningen kring Madeleine "Maddie" McCann, en treårig brittisk flicka som försvann 2007 när hon var på semester i Portugal.

Johansson trivdes inte i Mjällby - återvände till MFF: "Kommer vara redo att ta över efter Dahlin"

MALMÖ. Ännu en utlåning är slut för Malmö FF-målvakten Marko Johansson.Den i Mjällby blev dock inte som 21-åringen tänkt sig. - Jag trivdes inte där, säger Johansson till Fotbollskanalen.

Madrid-stjärna coronasmittad – missar CL-retur

Real Madrids anfallare Mariano Diaz har smittats av coronaviruset. Därmed missar han åttondelsfinalen i Champions League mot Manchester City nästa vecka.

Lundevalls förklaring till märkliga bilden: "Fattade inte så mycket"

Lundevalls förklaring till märkliga bilden: "Fattade inte så mycket"

Simon Lundevall är klar för grekiska Volos.Då fick han posera på bild med en grabb.- Det var presidentens son, säger yttern till Fotbollskanalen.

Utländska klubbar med bud på Djurgårdens stjärna

Utländska klubbar med bud på Djurgårdens stjärna

Mittfältaren Fredrik Ulvestad, 28, kan snart vara förlorad för Djurgårdens IF. Sportchef Bosse Andersson har tidigare varit pessimistisk kring norrmannens framtid - och i dag erfar FotbollDirekt att det gått så långt att det nu finns utländska bud på årets...

Milosevic till Danmark

Alexander Milosevic är klar för danska Vejle. Tidigare AIK-mittbacken har skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben som är nykomling i högsta serien nästa säsong. Milosevic har varit klubblös sedan oktober, då bröt han kontraktet med Championshipklubben...