Strålman kritisk: "Inte rätt att dra igång"
Text & Foto: mariestadstidningen.se

Strålman kritisk: "Inte rätt att dra igång"

Nu har NHL lämnat besked om hur de har tänkt sig resten av säsongen. Planen är att slopa det som är kvar av grundserien och låta 24 lag göra upp i ett slutspel i två olika städer.

"Strålman kritisk: "Inte rätt att dra igång"" går att läsa i sin helhet på mariestadstidningen.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

NHL-säsongen över för värmlänningarna

vf.se

Planen för NHL-säsongen är nu spikad

norran.se

Sundqvist om NHL-beskedet: "Jag är redo att köra igång"

nsd.se

BODIN: Skönt att kunna se fram emot något – men allt vilar på en skör tråd

hockeysverige.se

Sport: Nyhetsdygnet Onsdag 27 Maj 2020

27 Maj 2020

Kval på Meadowlands – då glänste svenskarnas hästar

Kval på Meadowlands – då glänste svenskarnas hästar

Coronan stoppade Manchego och Gimpanzee från Elitloppet. I lördagens kval på Meadowlands visade hästarna vilka attraktioner de kunnat bli. – Hon var jättefin. Det var verkligen att synd att vi inte kunde åka till Sverige, säger Nancy Takter som tränar...

Sef: Första allsvenska omgångarna presenteras "inom kort"

När de första omgångarna av det nya allsvenska spelschemat presenteras? Förhoppningsvis innan helgen är slut, meddelar Sef. - Det blir första steget, säger sportchefen Svante Samuelsson till Fotbollskanalen.

Discoverys expert om "bråket" i MFF: "Aldrig bra med saker som ligger och gror"

Trots att den allsvenska säsongen inte har startat rapporteras det om turbulens hos Malmö FF. Först fick Romain Gall lämna efter att ha uppgetts inte dra jämnt med tränaren Jon Dahl Tomasson. Häromdagen kom rapporter om att Tomasson och Rasmus...

Zlatan Ibrahimovic fri att lämna Milan om en månad – oreda om kontrakten i Serie A

Zlatan Ibrahimovic fri att lämna Milan om en månad – oreda om kontrakten i Serie A

Det är ännu inte säkert att svenskarna Zlatan Ibrahimovic och Dejan Kulusevski är med och spelar när Serie A ska avslutas i juli och augusti.

Ljubomir Vranjes på samling i Slovenien

Ljubomir Vranjes på samling i Slovenien

När IFK Kristianstad hade träningsledigt passade Ljubomir Vranjes på att ta sig till Sloveniens landslagssamling. För Kvällsposten berättar han om resan i coronatider. ANNONS. – Det är värre att vara i Sverige än på resande fot, säger Vranjes till tidningen.

Grönt ljus också för Serie A-fotbollen

Tyska Bundesliga är redan i gång, och nu hoppas flera europeiska ligor följa efter. Först kom beskedet att Premier League planerar omstart den 17 juni. En stund senare meddelade också Italiens idrottsminister att Serie A kan återupptas från och med den 20...