Uppgifter: Ramos letar hus i Paris
Text & Foto: bloggar.aftonbladet.se

Uppgifter: Ramos letar hus i Paris

Efter 15 år i Real Madrid meddelade Sergio Ramos att han lämnar klubben. Detta utan att ha nästa klubbadress klar. Det har sedan spekulerats kring flera av Europas storklubbar. Bland annat hans tidigare klubb Sevilla och José Mourinhos AS Roma.

"Uppgifter: Ramos letar hus i Paris" går att läsa i sin helhet på bloggar.aftonbladet.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Uppgifter: Lämnade Real - nu letar Ramos hus i Paris

fotbollskanalen.se

Sport: Nyhetsdygnet Söndag 27 Juni 2021

27 Juni 2021

Svenska fotbollförbundets svar i frågan som upprör under EM

Svenska fotbollförbundets svar i frågan som upprör under EM

Uefa svänger i frågan om regnbågsfärgade symboler. Svenska fotbollförbundet planerar inga manifestationer under mästerskapet, men har hela tiden haft en tydlig ståndpunkt. – Vår självklara uppfattning är att vi står för allas lika värde, säger...

En av pusselbitarna på plats för mästarna – värvar 21-årige målvaktstalangen

21-åringen är klart för spel i Växjö Lakers. – Jag känner mig supertaggad och hoppas att vi får spela inför många fans i Vida Arena i höst, säger han i ett pressmeddelande. Annons. Adam Åhman SHL-debuterade för HV71 under åren i klubbens...

Klart: Asllani stannar i Real Madrid

Kosovare Asllani blir kvar i Real Madrid. Den svenska fotbollsstjärnan har förlängt kontraktet över nästa säsong. I sociala medier skriver 31-åringen ...

Dackarna körde över Piraterna – vann med stora siffror

Dackarna körde över Piraterna – vann med stora siffror

Under torsdagskvällen möttes Dackarna och Piraterna i den femte omgången av Bahausligan. Matchen slutade hela 67–23 till Målillalaget.

Jefferson Parra Parra räddade poäng när Rottneros kryssade

Jefferson Parra Parra räddade poäng när Rottneros kryssade

I halvtid ledde Norrstrand matchen på bortaplan i division 4 Värmland herr i fotboll mot Rottneros med 1-0, efter mål av Carl Allert. Men i andra halvlek jobbade sig Rottneros in i matchen, och kvitterade genom Jefferson Parra Parra. Matchen slutade 1-1.

Kostsamma misstag straffade Canadiens i match 2

Montreal Canadiens gjorde en mycket bättre insats i den andra matchen av Stanley Cup-finalen mot Tampa Bay Lightning. Ändå var det inte tillräckligt för att utjämna till matchserien till 1-1.