Kaptenen fixade en poäng till IKO – föll i förlängning mot boogielaget
Text & Foto: dagensvimmerby.se

Kaptenen fixade en poäng till IKO – föll i förlängning mot boogielaget

Det vill sig verkligen inte för IK Oskarshamn mot boogielaget Rögle. I kväll kom den åttonde raka förlusten. Rögle vann SHL-mötet i Småland med 2-1 efter overtime, sedan IKO haft mängder med chanser att avgöra i den tredje perioden. Annons:.

"Kaptenen fixade en poäng till IKO – föll i förlängning mot boogielaget" går att läsa i sin helhet på dagensvimmerby.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Blev stor hjälte – för sitt Rögle

expressen.se

Sport: Nyhetsdygnet Tisdag 26 November 2021

26 November 2021

Brittiske tränarlegendaren Walter Smith har avlidit

Brittiske tränarlegendaren Walter Smith har avlidit

Den brittiske tränarlegendaren Walter Smith har avlidit, 73 år gammal. Det rapporterar Sky Sports. Walter Smith var tränare för den skotska klubben Rangers i.

Stjärnan lämnar – Kiruna jagar ersättare: "Intensivt"

Kiruna IF tappade den lettiska stjärnan till allsvenskan – nu är klubben på jakt efter en ersättare. "Givetvis intensifierades detta i och med att Marenis lämnar", säger sportchefen Henrik Törmä.

Inga höjdarbetyg mot Irland

Finland föll med 1-2 i VM-kvalet mot Irland. Det fanns några ljusglimtar i det finska laget men helhetsbilden var aningen blek och betygen inte särskilt höga.

Utsatta NHL-spelaren träder fram

Utsatta NHL-spelaren träder fram

För elva år sedan förgrep sig Chicago Blackhawks videocoach Brad Aldrich på en 20-årig spelare. Inte förrän nu, när en utredning om skandalen gjorts, träder spelaren fram. – Nu är det inte längre mina ord mot alla andras, säger Kyle Beach.

Därför går dagens Djurgården inte att jämföra med 2019

Därför går dagens Djurgården inte att jämföra med 2019

KAKNÄS. Djurgården har guldet i egna händer och ska resa ner till Göteborg. Ett snarlikt scenario som 2019, då Mohammed Buya Turay blev stor matchhjälte. DIF-tränaren Thomas Lagerlöf ger sin syn på skillnaderna mellan guldlaget och årets upplaga.

Det räcker för att vinna i dag”

Han hade tio assist i bagaget, men det målet har tagit lite längre tid. Så när Jonathan Johnson tog ledningen för Skellefteå AIK mot Malmö kom till sist första fullträffen – och ledde vägen för två debutmålskyttar. ”Pucken dök ned på bladet”,...