Nya uppgifter om ÖFK:s ekonomi
Text & Foto: svt.se

Nya uppgifter om ÖFK:s ekonomi

Enligt Sportbladet stryker Östersunds FK det omdiskuterade sponsoravtalet från resultat- och balansräkningen. – Vi kan heller inte kommentera det eftersom årsredovisningen inte är färdig ännu, säger ÖFK:s presstalesperson Niclas Lidström.

"Nya uppgifter om ÖFK:s ekonomi" går att läsa i sin helhet på svt.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

ÖFK duckar frågor om nya uppgifterna - men: "Kommer lägga ut något spännande under dagen"

fotbollskanalen.se

ÖFK mot katastrofresultat - räknar inte med omtvistad sponsring

fotbolldirekt.se

Östersunds FK stryker det omstridda sponsoravtalet ur sin resultat- och balansräkning.

aftonbladet.se

Sport: Nyhetsdygnet Onsdag 26 Februari 2020

26 Februari 2020

Vi har väntat på att laget ska vakna till

Vi har väntat på att laget ska vakna till

ISHOCKEY Ishockey Det satt långt inne, innan Visby Roma vaknade till liv, fick hål på Lindlöven och avslutade med en femetta. Nu kan laget avgöra det här i Lindesberg på fredag.

Tung förlust mot Luleå trots drama in i slutet

Sport på SvenskaFans.com. Den naturliga samlingsplatsen för alla som är intresserade av fotboll, hockey, motor och bandy.

Karlssons besked: Kör på resten av säsongen

Ännu en comeback är i antågande för Frida Karlsson. Och den här gången ska hon vara tillbaka för att stanna. – Det kommer inte att finnas några begränsningar från medicinskt håll, säger 20-åringen om de avslutande tävlingarna i världscupen.

Körde över Modos stjärnkeeper – nu straffas Hästenforwarden hårt

Körde över Modos stjärnkeeper – nu straffas Hästenforwarden hårt

Vita Hästens forward David Åslin stängs av under resten av grundserien. Detta efter påkörningen av Modokeepern Patrik Bartosak i onsdags. Annons. HockeyAllsvenskan presenteras av: UNIBET - ligans huvudpartner. Vita Hästens forward David Åslin blir...

NHL-svepet: Tillbaka efter missbruket – hattrickhjälte direkt

NHL-svepet: Tillbaka efter missbruket – hattrickhjälte direkt

Nattens omgång i NHL bjöd på en hel del spännande hockey, men inget slår det som utspelade sig i Ottawa. Efter ett 100 dagar långt uppehåll på grund av missbruksproblem återvände Senatorsforwarden Bobby Ryan till hemmais, drog till med ett hattrick,...

Uppgifter: IFK jagar Sonko Sundberg

IFK Göteborg jagar en mittback och ska enligt uppgifter till Sportbladet ha hört sig för gällande Östersunds Noah Sonko Sundberg. – Vi förhåller oss inte till.