FC Bayern Munich, Chelsea F.C., Serge Gnabry, Robert Lewandowski

Ett betydligt lugnare årsmöte än på många år för Sleipner blev det på tisdagskvällen i Idrottens Hus i Klockaretorpet. – Verkligen. Det känns som att pusselbitarna faller på plats, sa ordförande Anders Nobrant efter årsmötet. 2019 blev ett tungt år ekonomiskt år...

Serge Gnabrys nya succé i London – tvåmålsskytten gav Bayern München delikat utgångsläge i Champions League

Serge Gnabry gjorde inget större avtryck under sina år i Arsenal men han verkar fortfarande stortrivas i London. I den första åttondelsfinalen mot Chelsea blev han tvåmålsskytt och Bayern München tog ett stort steg mot avancemang. I höstas gjorde Serge...

Speltips & Odds: Chelsea - FC Bayern München 25/2

FC Bayern München åker över till Stamford Bridge för att ställas mot Chelsea i Champions League. Läs allt inför stormötet här!

Lewandowskis negativa svit -dags att ta nästa kliv

Lewandowskis negativa svit -dags att ta nästa kliv

Här läser du nyheter, statistik, ser klipp och följer ditt favoritlag i de största ligorna och mästerskapen. Fotbollskanalen - för dig som älskar fotboll.

Fagerlund: London is red

Fagerlund: London is red

LONDON. Först sänkte Serge Gnabry en gammal fiende i norr, sedan åkte han vidare västerut och fällde en annan. Efter det första åttondelsmötet på Stamford Bridge finns det bara en sak kvar att säga: London is Red.

Ytterhalven skrev nytt kontrakt med KVBS

BANDY Bandy Det var inte bara KVBS som hade kontraktet klart före sista matchen mot Gripen. Victor Nilsson förlängde det också.

Finansieringen klar för allaktivitetsparken

SPORT Sport Sedan finansieringen säkrats är byggstarten av Vallas nya allaktivitetspark inte långt borta.

Storförluster för både Derby och ÅBK

Storförluster för både Derby och ÅBK

Bandy Det blev storstryk för både Derby och Åtvidabergs BK i den sista omgången av division 1-bandyn, men det blir ÅBK som tar hand om den mindre smickrande jumboplatsen i serien. Laget föll hemma på Korvgubben arena med hela 2–10 i prestigemötet...

Sista matchen - sedan tar en ny era vid

Sista matchen - sedan tar en ny era vid

BANDY Bandy 55 år och två månader efter invigningen spelas den sista allsvenska matchen på Backavallens bandybana i kväll.