NHL-meriterade forwarden om uppbrottet i Tyskland och flytten till Väsby
Text & Foto: hockeynews.se

NHL-meriterade forwarden om uppbrottet i Tyskland och flytten till Väsby

TIMRÅ. WHL, AHL, NHL, DEL och nu Hockeyallsvenskan. Hockeykarriären har tagit Colin Smith på en resa runt i världen. – Jag är nöjd över det här valet jag gjort nu och är tacksam över att Väsby ville ta in mig, säger Väsbys senaste nyförvärv till...

"NHL-meriterade forwarden om uppbrottet i Tyskland och flytten till Väsby" går att läsa i sin helhet på hockeynews.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Väsby värvar kanadensare

folkbladet.nu

Väsby plockar in NHL-draftad kanadensare – bryter kontraktet med forwarden

hockeynews.se

Har gjort en NHL-match - klar för allsvenskt spel

hockeysverige.se

BEKRÄFTAT: AHL-meriterade forwarden klar för spel i Hockeyallsvenskan

hockeybladet.nu

Sport: Nyhetsdygnet Torsdag 26 December 2020

26 December 2020

From The Mine på bättringsvägen

From The Mine på bättringsvägen

Profilhästen From The Mine blev hastigt sjuk under torsdagen. Nu skriver hästens tränare, Catarina Norqvist, att han är på bättringvägen. Av: Rickard Hansson. Publicerad: Idag 02:56. Tanken var att Umåkerhästen From The Mine – som klättrat genom...

GIF Sundsvall slog Degerfors på bortaplan

Hemmalagets båda mål noterades på Johan Bertilsson, medan bortalagets gjordes av Johan Bengtsson, Oliver Berg, Pontus Engblom, Jamie Hopcutt och Paya Pichkah. På lördag 5 december 15.00 spelar Degerfors borta mot Ljungskile, och GIF Sundsvall...

Sandström: ”Vad är det som inte står rätt till i HV71”?

Vad är det som håller på att hända i HV71? Eller rättare sagt, vad är det som hänt i HV71? Jag har sett samtliga tre matcher den här veckan som HV har spelat på hemmaplan. Och för att sammanställa det hela så har det bara blivit sämre och sämre. Annons.

Fabian Lysell om flytten från Frölunda: ”Behövde ny miljö”

Fabian Lysell om flytten från Frölunda: ”Behövde ny miljö”

Stortalangen Fabian Lysell lämnade Frölunda för rivalen Luleå. Nu berättar han att det inte bara är för att ha större chans till A-lagsspel. – Jag behövde en.

Mike Tyson kör över Roy Jones Jr. – ändå oavgjort: “Är okej med det”

Mike Tyson kör över Roy Jones Jr. – ändå oavgjort: “Är okej med det”

Mike Tyson vs Roy Jones Jr - se resultat från stora boxningsfajten! ✓ Så gick det för Badou Jack och Jake Paul ✓ Du hittar recap på MMAnytt!

Nya uppgifter efter mötet: Blågult "hoppfullt" om Zlatan-comeback

Vad resulterade Janne Anderssons möte med Zlatan Ibrahimovic i?Att landslaget nu är hoppfullt om att 39-åringen gör comeback i Blågult, hävdar Expressen.- Det var ett bra möte, säger SvFF:s Håkan Sjöstrand till Fotbollskanalen.