Beskedet kring Söder – är skadad
Text & Foto: gp.se

Beskedet kring Söder – är skadad

Blåvitt-kaptenen saknades mot Mjällby och mot Hammarby. Han missar också matchen mot Sirius på söndag. – Vi kommer komma med ett komma med ett besked ganska.

"Beskedet kring Söder – är skadad" går att läsa i sin helhet på gp.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Robin Söder skadad – kan bli borta länge

expressen.se

Sport: Nyhetsdygnet Torsdag 25 Juni 2020

25 Juni 2020

AIK tappade tvåmålsledning till kryss - MFF kvitterade sent på straff

AIK tappade tvåmålsledning till kryss - MFF kvitterade sent på straff

SOLNA. AIK hade 2-0 mot Malmö FF, men höll inte ut till seger.Efter två straffar kvitterade MFF till 2-2 och fick fira delad poäng.

Falkenbergs FF:s Tobias Karlsson nybliven pappa

Pappa för första gången. Ett stekhett derby. Det händer mycket i Tobias Karlsson tillvaro för tillfället. Under måndagen spelar Falkenbergs FF den mest prestigefyllda.

"Tuffa tider om du ska betala löner och inte har några publikintäkter"

Färjestad har avbrutit värvningsjakten och hoppas likt hela SHL på att ha publik på matcherna från och med premiären den 19 september. Annars kan det ekonomiska läget snabbt bli ännu kärvare än vad det redan är. – Det är klart att det blir tuffa tider om du...

Dam-VM 2023 spelas i Australien och Nya Zeeland

Dam-VM 2023 spelas i Australien och Nya Zeeland

Foto: Bildbyrån. Det är nu klart att Australien och Nya Zeeland ska stå som värdar för Dam-VM som spelas 2023. Detta är första gången någonsin som ett världsmästerskap i fotboll kommer att spelas i Oceanien. Mästerskapet kommer inte bara vara det första...

"Toppmöte - AIK får det tufft mot Malmö igen"

"Toppmöte - AIK får det tufft mot Malmö igen"

Med 3 miljoner kronor i jackpot gäller det att hålla tungan rätt i mun under söndagen. I jakten på storkovan ska matcher från England, Spanien, Italien och Sverige navigeras runt och det bjuds på fina skrällchanser här och var. Jag har gjort en första analys av...

Glenn Hysén nära att kvävas av slips: ”Inget skämt”

Glenn Hysén, 60, hade en nära döden-upplevelse under sin tid i Liverpool, när han var nära att kvävas av en allt för hårt åtsittande slips. – Jag var så nära att dö, säger fotbollsprofilen i Youtube-programmet ”Konstiga Frågor”.