Poängkungen om återkomsten: ”Mitt spel kommer se förfärligt ut”
Text & Foto: svt.se

Poängkungen om återkomsten: ”Mitt spel kommer se förfärligt ut”

Den finske poängmaskinen Patrik Laine är orolig inför NHL-uppstarten. Jetsforwarden som var påväg mot en rekordsäsong har inte stått på ett par skridskor på två månader. – Mitt spel kommer se förfärligt ut. Jag har alltid svårt att komma tillbaka efter en lång...

"Poängkungen om återkomsten: ”Mitt spel kommer se förfärligt ut”" går att läsa i sin helhet på svt.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Patrik Laine har inget emot en sommar på hotell för att slutföra NHL-säsongen – medger att hockeyformen inte är på ...

svenska.yle.fi

Sport: Nyhetsdygnet Söndag 24 Maj 2020

24 Maj 2020

Champions League-mötet kan ha lett till 41 dödsfall

Champions League-mötet kan ha lett till 41 dödsfall

Beslutet att låta Champions League-mötet mellan Liverpool och Atletico Madrid spelas i mars kan ha lett till 41 ytterligare dödsfall på grund av coronaviruset. Det uppger Sunday Times.

Nya nummer av Travronden Sport och Spel ute

Nya nummer av Travronden Sport och Spel är ute. Den här gången med fullt fokus på elitloppshelgen. Du kan bland annat läsa: Av: Jonatan Grudd. Publicerad: Idag 22:00. Travronden Sport: – Adrian Kolgjini och Tae Kwon Deo. Redo för huvudrollen.

Röstade emot: ”Inte rättvist”

Två lag röstade emot NHL:s förslag på hur säsongen ska slutföras. Carolina Hurricanes och Tampa Bay Lightning. – Vi tycker inte att det här är rättvist, säger Alex Killorn, lagets representant i förhandlingarna.

Heart Of Steel från bakspår

Heart Of Steel från bakspår

Det blev inget Elitlopp för Peter Untersteiners Heart Of Steel. Istället går han ut på måndag från bakspår.

Grönborg: ”Jag har kontakt med flera NHL-klubbar”

Grönborg: ”Jag har kontakt med flera NHL-klubbar”

Efter tre säsonger och två VM-guld som förbundskapten för Tre Kronor blev Rikard Grönborg huvudcoach i Zürich. Den schweiziska storklubben tog sig under säsongen tillbaka till toppen och vann grundserien NLA innan säsongen avbröts. Framgångarna...

Gott Klirr visade klassen

Gott Klirr vann årets upplaga av Gunnar Wallbergs Minne på Gävletravet. Segerkusk var Mats Djuse som tog en V75-dubbel i Gävle – precis som Daniel Wäjersten.