Tusse: ”Jag vill inte tävla igen på ett tag”
Text & Foto: svt.se

Tusse: ”Jag vill inte tävla igen på ett tag”

Sverige fick en mittenplacering – 14 av 26 möjliga – när juryn hade delat ut sina 46 poäng och tv-publiken sina 63 till Tusse. I slutet av kvällen är Tusse glad, men lite besviken. – Jag hade verkligen hoppats på en topp-tio-plats, säger Tusse till SVT Nyheter.

"Tusse: ”Jag vill inte tävla igen på ett tag”" går att läsa i sin helhet på svt.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Underhållning: Nyhetsdygnet Söndag 23 Maj 2021

23 Maj 2021

Olycka med linbana i Italien – flera döda

Olycka med linbana i Italien – flera döda

En linbana har rasat i bergen i regionen Piemonte i nordvästra Italien.

Lindbäck gör comeback i Masarna

36-åringen bekräftar för Radiosporten att han återvänder till de regerande mästarna Masarna. Lindbäck avslutade karriären förra säsongen efter 20 år på elitnivå. Förutom SM-guldet från ifjol har han även två guldmedaljer med Sverige i lag-VM från 2004 och...

F1-bloggen: Verstappen dominerade i Monaco

Monacos GP är det mest prestigefyllda loppet av alla. Det som alla förare vill vinna minst en gång. Men det är inte det mest spännande. Med undantag av ...

Augustinsson borta på grund av skada

Augustinsson borta på grund av skada

Mindre än en månad kvar till fotbolls-EM. Då har Blågults startspelare Ludwig Augustinsson, 27, blivit skadad. Enligt vad Sportbladet erfar har vänsterbacken ljumskproblem och riskerar att missa Sveriges landskamper inför EM.

AIK:s besked om Guidetti: "Finns med på radarn - men han kör på i Spanien"

AIK:s besked om Guidetti: "Finns med på radarn - men han kör på i Spanien"

SOLNA. Supportrar drömmer om John Guidetti till AIK i sommar.Men nu kyler sportchefen Henrik Jurelius ner de förhoppningarna.- Vad vi har hört är att han kör på i Spanien, säger Jurelius till Fotbollskanalen.

Rafflande avslutning av Dormy Open

Inför finalronden på Österåkers GK såg det ut som att segerstriden skulle stå mellan fransmannen Felix Mory och svensken Björn Hellgren. Mory ledde med två slag före Hellgren inför sista varvet. Ned till trean Hampus Bergman var avståndet sex slag.