72 avlidna till följd av covid-19
Text & Foto: bblat.se

72 avlidna till följd av covid-19

På torsdagen meddelade region Västmanland via sin hemsida att totalt 72 personer i länet avlidit...

"72 avlidna till följd av covid-19" går att läsa i sin helhet på bblat.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

60 avlidna till följd av coronaviruset

vlt.se

Sport: Nyhetsdygnet Torsdag 23 April 2020

23 April 2020

VFF testar nytt i coronatider – anordnar Fifa-turnering

VFF testar nytt i coronatider – anordnar Fifa-turnering

Inga tränings- eller tävlingsmatcher, då testar Västergötlands fotbollsförbund ett nytt grepp och bjuder in lagen i distriktet till en turnering i tv-spelet.

Så mycket tjänar Almtuna på övergången till NHL

Ishockey Almtuna kan se fram emot drygt 800 000 kronor om den tidigare Ais-spelaren Linus Sandin blir klar för NHL-spel. Henrik Söderlund. 16:21 | 2020-04-24. Linus Sandin uppges från flera håll ha kommit överens om ett avtal med Philadelphia Flyers i...

Forna SHL-laget i akut ekonomisk kris

Forna SHL-klubben Karlskrona är i akut ekonomisk kris och har stoppat löneutbetalningarna. Nu hoppas den hockeyallsvenska klubben på hjälp från kommunen. – Utan hjälp finns det ingen framtid för oss, säger klubbchefen Per Rosenqvist till SVT Blekinge.

SHL-chefens lista – det måste göras innan rinkarna krymps i Sverige

SHL-chefens lista – det måste göras innan rinkarna krymps i Sverige

HockeyAllsvenskans sportchef är för att minska måttet på de svenska rinkarna. SHL:s vice vd vill se en rejäl genomgång innan ett sådant beslut eventuellt tas. – OM man ska minska rinkarnas storlek måste man göra en genomarbetad analys vad det innebär...

De är Luleå Hockeys nya mästare i padel

De är Luleå Hockeys nya mästare i padel

ISHOCKEY Ishockey Det är inte den viktigaste titeln, men den första. Niklas Olausson och Isac Brännström vann Peppe Open, Luleå Hockeys egen padelturnering. ”Äntligen fick jag slå Rautio”, säger Olausson.

Danmark tvekar kring EM-matcher på Parken

FOTBOLL Fotboll Herrarnas EM-slutspel flyttades fram till sommaren 2021.Dit är det långt – men inte längre än att danske förbundsbasen Jesper Møller tvivlar på om Parken i Köpenhamn kan stå som värd.Jag är fortsatt orolig, säger han.