Chelseaduo isoleras – missar kvällens match
Text & Foto: hn.se

Chelseaduo isoleras – missar kvällens match

Chelseaduon Mason Mount och Ben Chilwell missar Englands gruppavslutning i kväll mot Tjeckien på Wembley i fotbolls-EM. Det engelska fotbollsförbundet FA skriver.

"Chelseaduo isoleras – missar kvällens match" går att läsa i sin helhet på hn.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Duon tvingas isoleras längre - kan missa Englands åttondelsfinal

fotbollskanalen.se

Englands stjärnor fortsatt isolerade – kan missa åttondelsfinalen

em-fotboll.se

Sport: Nyhetsdygnet Tisdag 22 Juni 2021

22 Juni 2021

EM-guide: Allt inför dramat i grupp D

EM-guide: Allt inför dramat i grupp D

Tjeckien och England kämpar om gruppsegern – och Kroatien och Skottland har fortfarande chansen till avancemang. Här är allt inför den rafflande avslutningen.

Uefas besked: EM-finalen kommer inte flyttas

EM-semifinalerna och finalen har uppgetts kunna flyttas från Wembley.Så blir det inte, menar Uefa."Det finns inga planer på att ändra spelplats för matcherna", skriver de i ett uttalande enligt ESPN.

Joakim Broman: Måla arenorna i alla regnbågens färger

Idrottsvärden lämnar fortfarande mycket övrigt att önska när det gäller tolerans. Ledare 28/6. När den tyske målvakten Manuel Neuer bar en regnbågsfärgad bindel.

Angered BK lyfte sig i andra och fixade kryss hemma mot Lidköpings FK

Angered BK lyfte sig i andra och fixade kryss hemma mot Lidköpings FK

Lidköpings FK hade ledningen i halvtid med 2-0 borta mot Angered BK i division 2 norra Götaland herr i fotboll. Men i andra halvlek kom Angered BK mer in i matchen,

Mardröm för Blåvitt - stjärnan lägger av: "Tungt beslut"

Mardröm för Blåvitt - stjärnan lägger av: "Tungt beslut"

IFK Göteborgs mittfältsstjärna Jakob Johansson lägger av på grund av sina skadeproblem. – Det är ett tungt beslut men mina stora skador har naturligtvis haft jobbiga konsekvenser för mig de senaste åren, säger Jakob Johansson till Blåvitts hemsida. Efter att...

Hotet mot Sverige: "Lewangoalski"

Spanien och Slovakien är avklarade. Nu väntar en ny utmaning för Sverige: polske stjärnanfallaren Robert Lewandowski. – Det räcker att du slappnar av en sekund så kan han göra ett mål, säger Victor Nilsson Lindelöf.