Thorleifsdóttir bryter ihop efter träningen
Text & Foto: aftonbladet.se

Thorleifsdóttir bryter ihop efter träningen

TOKYO. Här är bilderna som väcker frågor inför OS-premiären i handbollen: Kristin Thorleifsdóttir bryter ihop och tröstas av Nathalie Hagman efter träningen. – Elitidrottare är också människor och har rätt att vara ledsna ibland, kommenterar presschefen...

"Thorleifsdóttir bryter ihop efter träningen" går att läsa i sin helhet på aftonbladet.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Sport: Nyhetsdygnet Torsdag 22 Juli 2021

22 Juli 2021

Nytt superlopp av Sjöström i natt

Nytt superlopp av Sjöström i natt

TOKYO. I försöket gjorde hon sin bästa tid på fyra år. I dagens semifinal på 100 fjäril gick det något långsammare, men Sjöström är klar för OS-final. Precis som Louise Hansson. – Superkul med två svenskor i final. Nu kör vi, säger Sjöström.

Duplantis: "Har Sveriges tyngd på mina axlar"

Armand "Mondo" Duplantis är i sitt livs form och lovar att hoppa över sex meter i OS. Samtidigt känner han av pressen. "Jag har Sveriges tyngd på mina axlar", säger stavhopparen som är Sveriges största guldhopp i Tokyo.

OS-bloggen: Mexikos rivstart - besegrade Frankrike i premiären

Sport på SvenskaFans.com. Den naturliga samlingsplatsen för alla som är intresserade av fotboll, hockey, motor och bandy.

Peterson tränade direkt efter segern: ”Behövde hitta lite intensitet”

Peterson tränade direkt efter segern: ”Behövde hitta lite intensitet”

I 30-gradig hetta när solen stod som högst tog sig Rebecca Peterson vidare till andra omgången i OS-tennisen.

Helsvensk pall i VM-premiären i rallycross

Helsvensk pall i VM-premiären i rallycross

De svenska bilförarna Kevin Hansen, Timmy Hansen och regerande världsmästaren Johan Kristoffersson såg till att samtliga tre pallplaceringar blev blågula. – Det här betyder så mycket. Jag har jobbat så hårt i flera år, och är så glad, sade en rörd Kevin...

Glysings svar: "Skiljer oss för mycket i sakfrågorna"

Boden Hockey har dragit sig ur organisationen Hockeyettan. Nu svarar Hockeyettans ordförande, Ronnie Glysing på beskedet. "Vi skiljde oss för mycket åt i sakfrågorna", säger han.