10 år efter terrordådet – statsministern om hur Norge gått vidare
Text & Foto: msn.com

10 år efter terrordådet – statsministern om hur Norge gått vidare

På torsdagen är det 10 år sedan terrordådet i Oslo och på Utöya skedde. Under dagen hölls flera minnesceremonier för att hedra attackens offer och överlevande. Se Norges statsminister Erna Solberg prata om hur landet gått vidare efter terrorn.

"10 år efter terrordådet – statsministern om hur Norge gått vidare" går att läsa i sin helhet på msn.com. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Solberg: Kampen mot hatet tar aldrig slut

svt.se

Sport: Nyhetsdygnet Torsdag 22 Juli 2021

22 Juli 2021

Nytt superlopp av Sjöström i natt

Nytt superlopp av Sjöström i natt

TOKYO. I försöket gjorde hon sin bästa tid på fyra år. I dagens semifinal på 100 fjäril gick det något långsammare, men Sjöström är klar för OS-final. Precis som Louise Hansson. – Superkul med två svenskor i final. Nu kör vi, säger Sjöström.

Duplantis: "Har Sveriges tyngd på mina axlar"

Armand "Mondo" Duplantis är i sitt livs form och lovar att hoppa över sex meter i OS. Samtidigt känner han av pressen. "Jag har Sveriges tyngd på mina axlar", säger stavhopparen som är Sveriges största guldhopp i Tokyo.

OS-bloggen: Mexikos rivstart - besegrade Frankrike i premiären

Sport på SvenskaFans.com. Den naturliga samlingsplatsen för alla som är intresserade av fotboll, hockey, motor och bandy.

Helsvensk pall i VM-premiären i rallycross

Helsvensk pall i VM-premiären i rallycross

De svenska bilförarna Kevin Hansen, Timmy Hansen och regerande världsmästaren Johan Kristoffersson såg till att samtliga tre pallplaceringar blev blågula. – Det här betyder så mycket. Jag har jobbat så hårt i flera år, och är så glad, sade en rörd Kevin...

Peterson tränade direkt efter segern: ”Behövde hitta lite intensitet”

Peterson tränade direkt efter segern: ”Behövde hitta lite intensitet”

I 30-gradig hetta när solen stod som högst tog sig Rebecca Peterson vidare till andra omgången i OS-tennisen.

Glysings svar: "Skiljer oss för mycket i sakfrågorna"

Boden Hockey har dragit sig ur organisationen Hockeyettan. Nu svarar Hockeyettans ordförande, Ronnie Glysing på beskedet. "Vi skiljde oss för mycket åt i sakfrågorna", säger han.