Uppgifter: PSG irriterat på Real Madrid - Mbappé kan gå som bosman
Text & Foto: fotbollskanalen.se

Uppgifter: PSG irriterat på Real Madrid - Mbappé kan gå som bosman

Kylian Mbappés vara eller icke vara i Paris Saint-Germain har varit en het potatis de senaste veckorna. Anfallarens kontrakt med den franska storklubben går ut sommaren 2022, men enligt uppgifter är PSG högst benägna om att förlänga kontraktet. En klubb...

"Uppgifter: PSG irriterat på Real Madrid - Mbappé kan gå som bosman" går att läsa i sin helhet på fotbollskanalen.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Den enda klubben som storstjärnan vill lämna Liverpool för – och här är otroliga monstersumman

sportbibeln.se

Sadio Mané besviken på Klopp – Real Madrid lockar

bloggar.aftonbladet.se

Enda klubben han kan tänka sig att lämna för”

expressen.se

Sport: Nyhetsdygnet Onsdag 22 April 2020

22 April 2020

IFK Nyköping fick bara ett E4-derby

IFK Nyköping fick bara ett E4-derby

HANDBOLL Handboll IFK Nyköping tappade bägge motståndarlagen från och hade hopoats på dubbla E4-derbyn – men fick nöja sig med ett.

Stjärnans miljondonation till sitt BB

Real Madrids walesiske landslagsstjärna Gareth Bale donerar 500 000 pund, motsvarande nästan 6 miljoner kronor, till sjukhuset där han föddes för deras kamp mot coronapandemin.

Nevilles tid som förbundskapten slutar 2021

Tanken var att Nevilles vinnarmentalitet skulle ta "The Lionesses" till nästa nivå, men så blev det inte. Annons. "Det kanske låter hårt, men rent fotbollsmässigt så känns Phil Nevilles styre som ett misslyckat experiment". Så lyder domen från BBC:s Alistair...

Pedersen när Zlatan dök upp: "Vad i helvete"

Pedersen när Zlatan dök upp: "Vad i helvete"

FOTBOLL Fotboll Under torsdagsträningen kom delägaren i Hammarby ner till Kanalplan ombytt och klar. "Det var helt sjukt, ingen visste om det och helt plötsligt stod Zlatan i ringen på uppvärmningen", säger June Pedersen.

Guldtränaren tar över Björklöven: "Har startat en resa"

Guldtränaren tar över Björklöven: "Har startat en resa"

Björklöven har hittat en ny huvudtränare. Under torsdagen presenterades Hans Wallson av klubben. – Att få var med och vara en del av den resa som förhoppningsvis tar oss till SHL lockar väldigt mycket, säger Hans Wallson till klubbens hemsida. Annons.

Gräsroten ger tidiga pengar

De sju senaste åren har Svenska Spel delat ut närmare 400 miljoner kronor till ungdomsidrotten i Sverige. I vanliga fall sker utbetalningen i november, men som ett led i att hjälpa föreningarna under rådande omständigheter har bolaget valt förskottsbetalning.