Oväntade glädjen för de svenska papporna i NHL
Text & Foto: expressen.se

Oväntade glädjen för de svenska papporna i NHL

NHL är inställt på obestämd tid. I stället för att spela har spelarna uppmanats att spendera mer tid med sina familjer. Vilket är precis vad de flesta av stjärnorna verkar göra.

"Oväntade glädjen för de svenska papporna i NHL" går att läsa i sin helhet på expressen.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

"Första gången jag känt att vi haft en chans att vinna"

hockeysverige.se

Sport: Nyhetsdygnet Lördag 21 Mars 2020

21 Mars 2020

De bygger vindskydd i skogen

De bygger vindskydd i skogen

Istället för att sitta framför datorn och spela väljer Max Johansson och Filip Gustafsson att ge sig ut i skog och mark. Där bygger de vindskydd, sover utomhus och lagar sin egen mat. (Friluftsliv, Skog)

Real Madrids tidigare ordförande död – fördes till sjukhus tidigare i veckan på grund av coronavirussmitta

Storklubben Real Madrids tidigare president Lorenzo Sanz har dött till följd av att ha blivit smittad av coronaviruset. Det bekräftar Sanz söner på twitter och klubben i ett pressmeddelande. Sanz hade förts till sjukhus i Madrid tidigare i veckan. Lorenzo Sanz...

Planerade att avsluta karriären – nu väljer Johansson Norgren att fortsätta: ”Så här ville jag inte att det skulle sluta”

Säsongen fick ett abrupt slut när de sista tävlingarna i långloppscupen Visma Ski Classics...

Trots inställda lopp – RF vill inte se återbetalda deltagaravgifter

Trots inställda lopp – RF vill inte se återbetalda deltagaravgifter

Göteborgsvarvet och flera andra lopp har redan skjutits upp och från Stockholm marathon väntas fortfarande besked. Trots inställda och uppskjutna lopp menar Riksidrottsförbundets ordförande Björn Eriksson att deltagare inte borde kräva tillbaka...

Tränare till sjukhus – efter V75-loppet

Tränare till sjukhus – efter V75-loppet

Det var efter det sjätte V75-loppet på Bergsåker som hästen Duffman skenade på stallbacken. Nu vårdas amatörtränaren Henry Svensson på sjukhus efter att ha flugit ur sulkyn.

HIF med över 5000 sålda biljetter - till stängd match: "En kul grej"

Helsingborgs A-lag spelar en internmatch på Olympia på torsdag.Den går inför tomma läktare, men det hindrar inte klubben från att sälja tusentals biljetter.- Idén bygger mycket på humor, säger Kärnans ordförande Erik Kruse till Fotbollskanalen.