Nordqvist vann i Arizona efter spännande slut
Text & Foto: ekuriren.se

Nordqvist vann i Arizona efter spännande slut

GOLF Golf De stora tävlingarna är pausade på grund av coronavirusets framfart. Då blev Eskilstunatjejen Anna Nordqvist vinnare på Cactus Tour efter särspel i Phoenix.

"Nordqvist vann i Arizona efter spännande slut" går att läsa i sin helhet på ekuriren.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Rafflande svenskduell – Pettersson gjorde albatross

svenskgolf.se

Anna Nordqvist vann i särspel – mitt i coronakrisen

svt.se

I Phoenix spelas golf när övriga idrottsvärlden tagit paus

dn.se

Nordqvist vann när Petterson gjorde sin första albatross

expressen.se

Sport: Nyhetsdygnet Lördag 21 Mars 2020

21 Mars 2020

De bygger vindskydd i skogen

De bygger vindskydd i skogen

Istället för att sitta framför datorn och spela väljer Max Johansson och Filip Gustafsson att ge sig ut i skog och mark. Där bygger de vindskydd, sover utomhus och lagar sin egen mat. (Friluftsliv, Skog)

Real Madrids tidigare ordförande död – fördes till sjukhus tidigare i veckan på grund av coronavirussmitta

Storklubben Real Madrids tidigare president Lorenzo Sanz har dött till följd av att ha blivit smittad av coronaviruset. Det bekräftar Sanz söner på twitter och klubben i ett pressmeddelande. Sanz hade förts till sjukhus i Madrid tidigare i veckan. Lorenzo Sanz...

Planerade att avsluta karriären – nu väljer Johansson Norgren att fortsätta: ”Så här ville jag inte att det skulle sluta”

Säsongen fick ett abrupt slut när de sista tävlingarna i långloppscupen Visma Ski Classics...

Trots inställda lopp – RF vill inte se återbetalda deltagaravgifter

Trots inställda lopp – RF vill inte se återbetalda deltagaravgifter

Göteborgsvarvet och flera andra lopp har redan skjutits upp och från Stockholm marathon väntas fortfarande besked. Trots inställda och uppskjutna lopp menar Riksidrottsförbundets ordförande Björn Eriksson att deltagare inte borde kräva tillbaka...

Tränare till sjukhus – efter V75-loppet

Tränare till sjukhus – efter V75-loppet

Det var efter det sjätte V75-loppet på Bergsåker som hästen Duffman skenade på stallbacken. Nu vårdas amatörtränaren Henry Svensson på sjukhus efter att ha flugit ur sulkyn.

HIF med över 5000 sålda biljetter - till stängd match: "En kul grej"

Helsingborgs A-lag spelar en internmatch på Olympia på torsdag.Den går inför tomma läktare, men det hindrar inte klubben från att sälja tusentals biljetter.- Idén bygger mycket på humor, säger Kärnans ordförande Erik Kruse till Fotbollskanalen.