Adrian ur tiden
Text & Foto: frolundaindians.com

Adrian ur tiden

1965 vann Frölunda SM-guld för första gången och det laget kommer för alltid att vara väl förankrat i föreningens stolta historia. I början av april gick en av guldpionjärerna, Kjell Adrian, bort - en stor förlust för Frölunda HC. Kjell Adrian (trea från vänster på...

"Adrian ur tiden" går att läsa i sin helhet på frolundaindians.com. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Carnbäck om framtidsplanen från 1989 – bartender på Hawaii

gp.se

Frölundas sorg – förre guldbacken har gått bort

hockeysverige.se

Sport: Nyhetsdygnet Tisdag 21 April 2020

21 April 2020

Guldbron vid Slussen får försenad premiär

Guldbron vid Slussen får försenad premiär

Nej, det blir ingen guldbropremiär vid Slussen i Stockholm i augusti som planerat, skriver Södermalm Direkt. Eftersom bron var försenad från Kina på grund av det blåsiga vädret skjuts premiären upp två månader till slutet av oktober.

Ännu hårdare inreseregler i kinesisk storstad

Ytterligare reserestriktioner införs i mångmiljonstaden Harbin i nordöstra Kina, där flera nya coronavirusutbrott kopplas till kinesiska medborgare som återvänder hem.

Tidernas All Star-femma i Philadelphia

Hur gör man med NHL-abstinensen när det inte finns någon hockey att titta på? Men får grotta ner sig i arkiven och njuta av allt guld som ackumulerats under ligans drygt 100-åriga historia. Därför tänkte vi i en liten serie framöver ta ut en alla tiders All...

Nyckelspelare klara för Hagfors: "Det kändes självklart"

Nyckelspelare klara för Hagfors: "Det kändes självklart"

Efter att huvudtränaren Toni Walther förlängt sitt kontrakt med klubben har nu förlängningarna och nyförvärven börjat trilla in hos Hagfors IF Uddeholm.

Oväntade ryktet: Willian förhandlar med Liverpool

Oväntade ryktet: Willian förhandlar med Liverpool

I sommar går Willians avtal med Chelsea ut och den senaste tiden har han ryktats vara på väg bort från klubben. Nu kommer oväntade uppgifter från den spanska tidningen Sport. Sport hävdar nämligen att den 31-årige ytterforwarden är i förhandlingar med...

Wernbloom och makrillen: "Två gaisare kom och levererade"

Det finns en historia bakom varje bild. GP grävde djupt i arkiven för att hitta de mest underliga och unika. I dag: Pontus Wernbloom och makrillen. Vad hände.