Karlstad IBF går miste om SSL: "Är en tuff situation"
Text & Foto: vf.se

Karlstad IBF går miste om SSL: "Är en tuff situation"

Innebandysäsongen är över och det blir inget kvalspel för Karlstad IBF. I stället flyttas tabellettan Fagerhult Habo upp till SSL.

"Karlstad IBF går miste om SSL: "Är en tuff situation"" går att läsa i sin helhet på vf.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Succébesked för Fagerhult Habo – klart för SSL: ”Har varit en fantastisk säsong”

jp.se

Länet har fått ytterligare ett lag i innebandyns SSL

svt.se

Sport: Nyhetsdygnet Fredag 20 Mars 2020

20 Mars 2020

Häcken tokdominerade – krossade Jönköpings Södra

Häcken tokdominerade – krossade Jönköpings Södra

Häcken besegrade Jönköpings Södra med 6–1. Detta efter att ha lagt några speciella dagar bakom sig. – Det är lite svårt att motivera sig, säger Häckens Alexander.

Benjamin Helander fick inte som han ville men är nu seriesegrare i handbollsligan – får seriemedalj men utses inte till ...

Flera ansåg att det var orimligt att spela klart grundserien i den svenska handbollsligan, men inte Benjamin Helander. Till slut blev det ändå så. Den sista matchomgången uteblev, säsongen blåstes av och ingen koras mästare i Sverige. Till seriesegrare...

Klart: Tidigare Luleåspelaren till Skellefteå AIK

ISHOCKEY Ishockey Backen lämnar IK Oskarshamn efter två raka säsonger i klubben. Det blev en i allsvenskan och en i SHL, med smålandsklubben. Nu är Oskar Nilsson klar för Skellefteå AIK.

Stoppar hemtjänst för sommarboende

Stoppar hemtjänst för sommarboende

Orust kommun har fattat ett beslut om att stoppa möjligheten till hemtjänst för de som tillfälligt bor i kommunen. Kommunalrådet Catharina Bråkenhielm menar att vården går på knäna redan.

Herr: Edsbyn briljerade - tog klubbens tolfte SM-guld

Herr: Edsbyn briljerade - tog klubbens tolfte SM-guld

Edsbyns IF är ännu en gång svenska mästare på herrsidan och föreningen går därmed upp jämsides med IFK Uppsala på andraplatsen i tabellen över antalet svenska mästerskapstitlar.

Wallmark i karantän efter NHL-stängningen

ISHOCKEY Ishockey NHL har precis som övriga idrottsvärlden satts på paus. Tidigare Luleå Hockey-centern Lucas Wallmark hann bara göra sju matcher i sin nya klubb Florida Panthers innan avbrottet kom. Nu sitter han precis som övriga idrottsstjärnor i...