För varje högljudd rasist finns tusen tysta”
Text & Foto: aftonbladet.se

För varje högljudd rasist finns tusen tysta”

I fjol blev svenskbekantingen Akim Aliu uppmärksammad efter att ha vittnat om NHL-coachen Bill Peters rasism och pennalism. Nu är det spelaren Steve Downie som är i skottgluggen – men även ligan i stort.

"För varje högljudd rasist finns tusen tysta”" går att läsa i sin helhet på aftonbladet.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Hade inget annat än hat i sitt hjärta”

expressen.se

Rasismen i NHL – forne spelaren Akim Aliu talar ut

sites.jmk.su.se

"Jag fick uppleva helvetet på grund av en rasistisk sociopat"

hockeysverige.se

Sport: Nyhetsdygnet Onsdag 20 Maj 2020

20 Maj 2020

Klart: Rallycrosstävling i Höljes i juli

Klart: Rallycrosstävling i Höljes i juli

Det blir rallycross i Höljes första helgen i juli – precis som det brukar. Men i stället för VM-deltävling blir det säsongens första tävlingar i den nordiska rallycrosserien Rally X Nordic.

Bik-succén klar för SHL

Oliver Eklind gjorde sin överlägset bästa säsong i hockeyallsvenskan i år. Nu lämnar Närkekillen Bik Karlskoga för spel i SHL där ny klubbadress blir Örebro.

Modos sportchef talar ut om sin stora sorg i livet: ”Jag blir tårögd”

De satt på balkongen i Gällivare. Skrattade, grät och mindes. Båda visste att tiden var knapp. Veckan efter dog Helmer Glader. – Det var ett bra avslut, säger Fredrik med gråten i halsen. Annons. Samtalet kommer från Hockeypuls podcast #59, som finns där...

Besara bemöter AIK-ryktet - och bekräftar allsvenskt intresse

Besara bemöter AIK-ryktet - och bekräftar allsvenskt intresse

Nahir Besara ryktas till AIK och Örebro SK.Och han blir snart kontraktslös.- Några har redan anmält sitt intresse, säger mittfältaren till Fotbollskanalen.

Rädsla i Frölunda – för framtid utan ungdomsledare

Rädsla i Frölunda – för framtid utan ungdomsledare

Hockeyföräldrar som hotar, som hoppar på och som låser in ungdomsledare. Enligt GP:s stora undersökning uppger var fjärde ledare i Frölunda HC att de blivit.

Inför avslutningen så steg pulsen ordentligt”

Han har spelat in över 70 miljoner på trav de två senaste åren. Under onsdagskvällen drog han in mest i landet på V86 – 3,1 miljoner kronor. – Inför avslutningen blev pulsen hög så jag tog mig en whiskey, säger den 53-årige spelexperten till Trav365.