Hanna Öberg, Winter Olympic Games, Sebastian Samuelsson, Biathlon World Championships, Pursuit racing

Sverige – med Sebastian Samuelsson och Hanna Öberg – hade medaljläge inför sista skyttet i singelmixedstafetten i skidskytte-VM men slutade fyra i Antholz.

Jag börjar bli färdig med fjärdeplatser nu”

När sju tävlingar är av avgjorda på skidskytte-VM i Antholz står Sverige fortfarande utan medalj. För Sebastian Samuelsson och Hanna Öberg nådde inte hela vägen upp till pallen i singelmixedstafetten, distansen där de tog brons på VM för ett år sedan.

Ny svensk medaljmiss – Frankrike utreddes

Sverige är alltjämt medaljlöst i skidskytte-VM. Hanna Öberg och Sebastian Samuelsson slutade fyra i singelmixedstafetten efter att bronsmedaljören Frankrike gränsat till det tillåtna vid sista skjutningen. – Jacquelin tappade staven och reglerna säger att man...

Ny svensk fjärdeplats i skidskytte-VM – Samuelsson bommade medaljen

Ny svensk fjärdeplats i skidskytte-VM – Samuelsson bommade medaljen

Sverige hade medaljläge inför sista skyttet men Sebastian Samuelsson bommade två skott.

Sverige missar VM-medalj igen – efter sanslöst stavdrama(!)

Sverige missar VM-medalj igen – efter sanslöst stavdrama(!)

Sverige lyckades inte försvara sin bronsmedalj. Hanna Öberg och Sebastian Samuelsson blev fyra i singelmixedstafetten – efter ett jättedrama. Sverige var fortfarande utan medaljer i skidskytte-VM – och fiaskorubrikerna har haglat under mästerskapet.

Nytt tapp – Sverige missar medalj igen

På väg mot medalj. Men inte ens ett franskt stavfiasko hjälpte Hanna Öberg och Sebastian Samuelsson, som fick nöja sig med en ny fjärdeplats. – Det känns som jag börjar samla på fjärdeplatser nu..., säger Öberg i SVT.

Sverige ordnar tredje fjärdeplatsen i VM

SKIDSKYTTE Skidskytte Sverige fortsätter vara medaljlöst i skidskytte-VM i Antholz. Hanna Öberg och Sebastian Samuelsson ordnade tredje fjärdeplatsen i Italien.

Samuelsson bommade i medaljläge

Samuelsson bommade i medaljläge

Sebastian Samuelsson och Hanna Öberg hade en bra medaljchans när Samuelsson sköt i sista stående i singelmixstafetten på VM idag. Men två bommar förstörde de svenska chanserna. Sverige fick en gratischans när Frankrikes Emilien Jacqueline bröt sin...

Klart: De kör singelmixedstafetten

Klart: De kör singelmixedstafetten

Det blir Hanna Öberg och Sebastian Samuelsson som bildar Sveriges lag i singelmixedstafetten i skidskytte-VM i Antholz. – Hanna suktar efter medaljer, och det här är en bra chans, säger svenska landslagschefen Anders Byström.

Guide: Skidskytte-VM torsdag

Dags för det som den svenska landslagschefen kallar för skidskytte-VM:s formel 1. Singelmixedstafetten är en fartfylld tävlingsform där Sverige är regerande bronsmedaljörer. Kan Hanna Öberg och Sebastian Samuelsson göra om bedriften och säkra blågults...