Förra säsongen vill jag inte prata om – den har jag glömt”
Text & Foto: expressen.se

Förra säsongen vill jag inte prata om – den har jag glömt”

Hosam Aiesh, 26, hade en mindre lyckad säsong i fjol. I år har han fått mer speltid – i en nygammal roll. – Förra säsongen vill jag inte prata om så mycket. Det har jag glömt, säger Hosam Aiesh.

"Förra säsongen vill jag inte prata om – den har jag glömt”" går att läsa i sin helhet på expressen.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Hosam Aiesh om bråket med gamla lagkamraten

gp.se

Ryker ihop efter slut- signal: ”Ska vara sur”

expressen.se

Sport: Nyhetsdygnet Tisdag 20 April 2021

20 April 2021

Adlerteg till EM-final: "Ett jätteskönt besked"

Adlerteg till EM-final: "Ett jätteskönt besked"

Det var länge ovisst om insatsen under onsdagens kval på EM i Basel skulle räcka till en finalplats för EGF-gymnasten Jonna Adlerteg. Men lite senare på kvällen fick 25-åringen det positiva besked hon ville ha.

Vilda glädjen i återkomsten

I natt gjorde Vancouver Canucks äntligen comeback på NHL-isen efter Covid-19-smittan – och firade rejält efter övertidssegern mot Toronto. Annons. ×. Gå till annons. Stäng annons. NHLSvenskarna i fokus – när Vancouver besegrade Toronto. Play Video.

Bäck klar för Dallas: ”Alla möjligheter att göra något bra”

I tisdags meddelade FBK att Oskar Bäck och fem andra spelare inte fortsätter i klubben. För Bäcks del väntar ett försök att slå sig in i Dallas Stars organisation. – Det är lite oklart när det blir av, men jag ska åka över på campen och kriga för en plats, säger han...

Dublin kan strykas – då byter Sverige EM-bas

Dublin kan strykas – då byter Sverige EM-bas

På fredag ska det europeiska fotbollsförbundet Uefa ta beslut om EM-spelorterna Dublin och München, som ännu inte gett klartecken till publik. Bilbao, där Sverige skulle ha spelat sin första match mot Spanien, uppgav på onsdagen att man redan har fått ett...

Galen vändning av Chicago – vann i förlängning mot Nashville

Galen vändning av Chicago – vann i förlängning mot Nashville

Nashville hade ett rejält grepp om NHL-mötet i Chicago och i början av slutakten ledde bortalaget med 4–1. Men med en rush i tredje kom Chicago ikapp vilket ledde till ett avgörande i förlängning – där hemmalaget vann.

Det gör ondare än förväntat. Scheiße!”

Twitter: @Keven_Bader (följ för daglig update). ANNONS. Vilken fotbollsvecka och i skrivande stund är det bara onsdag. De senaste 72 timmarna har verkligen varit en berg- och dalbana. Från ren förtvivlan kring fotbollen till kärlek och hopp om en bättre...