Milojevics besked - tre spelare missar Basel
Text & Foto: fotbolldirekt.se

Milojevics besked - tre spelare missar Basel

Ett svårt sista hinder väntar för Hammarby i jakten på gruppspel i Conference League. I kväll möter Bajen den schweiziska storklubben Basel på bortaplan.

"Milojevics besked - tre spelare missar Basel" går att läsa i sin helhet på fotbolldirekt.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Trio missar Bajens kvalmatch - och duo sjuk inför: "Men de ska kunna spela"

fotbollskanalen.se

Sport: Nyhetsdygnet Torsdag 19 Augusti 2021

19 Augusti 2021

Skellefteå AIK:s besked: De åker till Örnsköldsvik

Skellefteå AIK:s besked: De åker till Örnsköldsvik

Det blir ingen debut för Tom Kühnhackl i kväll: ”Han stannar hemma och kör egen träning", meddelar huvudtränare Robert Ohlsson.

15.00 – LIVE: Chatta med vår V75-expert

Välkommen till SportExpressens uppsnack inför V75. Här levererar experten Tom Parneborg allt det senast inför dagens omgång på Gävle.

Lenny Eriksson: "I perioder tävlar vi på samma villkor"

NSK visade attityd och bra inställning i första matchen för säsongen, när laget föll med 2–1 mot Vita Hästen: "Roligt att vi tar initiativ för att vinna",...

Stenson tvåa inför sista ronden i Tjeckien

Stenson tvåa inför sista ronden i Tjeckien

Kanske är det lite fler besök på Europatouren och en jakt på Ryder Cup som behövs för att få igång Henrik Stenson. Efter tre ronder av D+D Real Czech...

Åskags jättesuccé – andra guldet på U20-VM

Åskags jättesuccé – andra guldet på U20-VM

I förrgår vann 18-åriga Maja Åskag trestegsfinalen på U20-VM i Nairobi. Idag följde hon upp det med att också ta guld i längdhopp.

Klubben bekräftar: Bennison lämnar

Rosengård bekräftar att Hanna Bennison lämnar klubben. Fotbollstalangen har länge spekulerats vara på väg till England. ”Rosengård vill tacka Hanna Bennison...