Djurgårdens svar på uppgifterna om NHL-forwarden
Text & Foto: aftonbladet.se

Djurgårdens svar på uppgifterna om NHL-forwarden

NHL-forwarden Dimitri Timashov, 23, placeras i Djurgården. Något som strategiske sportchefen Joakim Eriksson förnekar: – Uppgifterna stämmer inte, vi har inte möjlighet att skriva korttidsavtal med NHL-spelare, säger han.

"Djurgårdens svar på uppgifterna om NHL-forwarden" går att läsa i sin helhet på aftonbladet.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

RYKTE: Djurgården nära NHL-förstärkning

hockeybladet.nu

SHL-klubben rasar – efter uppgifterna om värvning av NHL-svensken: ”Jag vet inte vad…”

sportbibeln.se

Djurgården bemöter uppgifterna om att en NHL-forward är på gång

hockeynews.se

Uppgift: Djurgården vill ha in NHL-svensk

expressen.se

UPPGIFTER: Detroit-svensken till Djurgården

hockeysverige.se

Sport: Nyhetsdygnet Onsdag 19 Augusti 2020

19 Augusti 2020

Mardrömsstart för Hedwall i Skottland

Mardrömsstart för Hedwall i Skottland

Med tre bogeys, en dubbelbogey och en kvadruppelbogey fick Caroline Hedwall en tung start på British Open, golfdamernas första major efter coronapausen.

Islanders slog ut Bäckströms Washington

New York Islanders är vidare till kvartsfinal efter en 4–0-seger mot Washington. För Islanders tränare Barry Trotz var det blandade känslor.

Därför lämnade stjärnkeepern slutspelet

Därför lämnade stjärnkeepern slutspelet

Det slog ned som en bomb när Tuukka rask plötsligt meddelade att han inte kommer spela mer i slutspelet. Nu har han berättat varför. En akut familjesituation tvingade honom att ta beslutet. Boston har imponerat i slutspelet och slog i natt ut Carolina...

Ny ägare tar över hus i Linköping

Ny ägare tar över hus i Linköping

Ebon Märta Magdalena Aronsson, 83, har tagit över fastigheten på Skogsgatan 19 i Linköping från Cliford Birger Valdimer Aronsson.

Leeds vill ha Chelseaforward

Leeds vill ha bättre anfallare inför återkomsten till Premier League. Och klassikerklubben kikar nu på möjligheten att värva Chelseas Michy Batshuayi. Det hävdar Evening Standard. 26-åringens kontrakt med Londonklubben går ut efter den kommande...