Knallen: SDE besegrade Luleå
Text & Foto: svt.se

Knallen: SDE besegrade Luleå

Luleå vann skotten med 44-21.Men SDE vann matchen efter straffar.Julie Zwarthoed avgjorde och Sabina Eriksson stängde igen i kassen.

"Knallen: SDE besegrade Luleå" går att läsa i sin helhet på svt.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

SDE skrällde mot serieledaren

folkbladet.nu

SDE besegrade Luleå Hockey/MSSK

luleahockey.se

Straffseger för SDE hemma mot Luleå

gp.se

Luleå Hockey/MSSK blev straffade av SDE på bortaplan

nsd.se

Sport: Nyhetsdygnet Måndag 18 November 2021

18 November 2021

Inför: Atlético de Madrid – Liverpool

Inför: Atlético de Madrid – Liverpool

Sport på SvenskaFans.com. Den naturliga samlingsplatsen för alla som är intresserade av fotboll, hockey, motor och bandy.

Carlnén om magiska publikstödet: ”Bidrar till att man faktiskt orkar”

Malmö FF blev totalt utspelat mot Chelsea i London. Dagen efter överkörningen hyllar Malmö FF:s vd Niclas Carlnén MFF-stödet från läktaren på Stamford Bridge. – Där kan man bara ösa positiva ord, säger Carlnén.

Mina Waxin klar för Brynäs

Mina Waxin lämnade MoDo tidigare under tisdagen. Nu har Brynäs presenterat den VM-meriterade backen som klubbens senaste nyförvärv. – Det kommer hit en spelare som vi anser är en ledande back i svensk damhockey, säger sportchefen Erika Grahm.

OS-facklan har landat i Peking

OS-facklan har landat i Peking

Den olympiska elden har kommit till Peking inför vinterspelen i februari. Facklan tändes traditionsenligt i grekiska Olympia tidigare i veckan och när den kom till Peking hölls en välkomstceremoni i den olympiska parken i närheten av den stora...

Stängs av 21 matcher – ska ha använt falskt covidintyg

Stängs av 21 matcher – ska ha använt falskt covidintyg

Skandalerna kring San Jose-stjärnan Evander Kane fortsätter. Nu stängs han av i 21 matcher utan lön för att ha brutit mot ligans covidregler. Enligt uppgifter ska 30-åringen ha använt ett falskt vaccinintyg. – Jag gjorde ett misstag som jag uppriktigt...

Efter oväntade bänkningen: "Stel stämning"

Landslagsspelarna fortsätter att överge Häcken. Och det sker återigen under turbulenta former. – Det är lite stel stämning, säger Julia Zigiotti Olme, som tillsammans med Emma Kullberg bänkades efter att inte ha förlängt sina kontrakt.