Bekräftat: Han kör favoriten i Elitloppet
Text & Foto: expressen.se

Bekräftat: Han kör favoriten i Elitloppet

Valet är gjort. Det blir Ulf Ohlsson som kör favorittippade Ecurie D. i Elitloppet, skriver Stall Hamre på Twitter. – Det är roligt att få köra honom i ett lopp till och det är inte vilket lopp som helst, det ska bli spännande, säger Ulf Ohlsson.

"Bekräftat: Han kör favoriten i Elitloppet" går att läsa i sin helhet på expressen.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Ohlsson kör Ecurie D. i Elitloppet

travronden.se

Frode Hamre: ”Ingen fara inför Elitloppet”

aftonbladet.se

Sport: Nyhetsdygnet Måndag 17 Maj 2021

17 Maj 2021

Uppgifter: Manchester United vill locka Kane med jätteavtal

Uppgifter: Manchester United vill locka Kane med jätteavtal

Harry Kane uppges vilja lämna Tottenham.Nu skriver The Times att Manchester United förbereder ett jätteavtal som ska locka anfallaren till klubben.

Sjöström saknad: "Hamnar längre ner i medaljligan"

Simlandslaget är redo för ett stort mästerskap igen – men utan den största stjärnan. För första gången på 14 år saknas skadade Sarah Sjöström. –Vi kommer att hamna längre ner i medaljligan, hon är verkligen saknad, säger lagkamraten Simon Sjödin som...

Tidigare Zlatan-läktaren ska rädda Barca-stjärnans knä

Senaste uppdraget för Håkan Alfredson är att få ordning på knät på Barcelonas tyske stjärnmålvakt Marc-Andre Ter Stegen. – Jag är lite konsult till Barcelona sedan många år tillbaka för vissa skador, säger Håkan Alfredson till Fotbollskanalen. Fotboll • 19...

Bakslag för Tyson Fury – måste möta Wilder istället för Anthony Joshua!

Bakslag för Tyson Fury – måste möta Wilder istället för Anthony Joshua!

Två dagar efter att Tyson Fury gjort det klart att han "100%" kommer att möta Anthony Joshua så dyker problem upp. Läs mer på MMAnytt.se.

HENRIK BRÄNDH: Inför en krisgrupp om mäns våld mot fotboll

HENRIK BRÄNDH: Inför en krisgrupp om mäns våld mot fotboll

Vandaliserad och nedklottrad arena. Supportrar som försökte starta upplopp. Starta en krisgrupp om mäns våld mot fotboll, förslår NA:s Henrik Brändh efter att ha jagat hack i häl på supportrar under hela första halvleken i derbyt mellan Degerfors och ÖSK.

Huvudtränaren lämnar lokala klubben

Vimmerby IF meddelade nyheten i ett pressmeddelande på måndagen. "I samband med beskedet om att även årets säsong blir i form av enkelserie så har även Johan Karlsson-Törndahl meddelat att han måste avsluta sitt uppdrag som huvudtränare i...