Sebastian Samuelsson: ”Oro att det blir enklare att fuska”
Text & Foto: dn.se

Sebastian Samuelsson: ”Oro att det blir enklare att fuska”

Sebastian Samuelsson har blivit synonym med antidopning. Arbetet har gjort honom till en måltavla för nättroll och framkallat både hat och hot. Men än har inte skidskytten tröttnat på att stå i frontlinjen. – Jag tycker att det är viktigt att ha den diskussionen hela...

"Sebastian Samuelsson: ”Oro att det blir enklare att fuska”" går att läsa i sin helhet på dn.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Sport: Nyhetsdygnet Söndag 17 Maj 2020

17 Maj 2020

Släpper uttalande – efter förkrossande knocken

Släpper uttalande – efter förkrossande knocken

Walt Harris föll i känslosamma comebacken ✓ Läs mer här på MMAnytt.se! ✓ Nordens ledande nyhetssajt för MMA & kampsport!

Därför rasar Michael Jordans lagkamrater mot ”The last dance”

En efter en kliver nu Michael Jordans gamla lagkamrater fram och kritiserar den hyllade dokumentärserien ”The last dance”. Superstjärnan i Chicago Bulls berömda lag skönmålas – medan andra spelare porträtteras orättvist. Främst rycker man ut till Scottie...

Laul: Matchfixning – det är så här det går till

I Sverige tycks allmänhet och supportrar leva i tron att svensk elitfotboll är förskonade från matchfixning. Inget kan vara mer fel. Åtvidabergs FF framstår som en spegelbild av precis hur det brukar gå till när en fotbollsklubb kidnappas och utnyttjas.

"Vill ta mig ur det här facket många placerat mig i"

"Vill ta mig ur det här facket många placerat mig i"

Flytten till Österrike gjorde att Anton Karlsson fick chansen att släppa brunkarrollen. Nu hoppas forwarden kunna bygga vidare på sin offensiva ådra i Hockeyallsvenskan efter att tidigare i dag blivit klar för AIK. – Det känns som just mitt offensiva spel fick en...

Upphämtningen gav poäng åt Quaisons Mainz

Upphämtningen gav poäng åt Quaisons Mainz

Inga mål, men väl delaktig i reduceringen som gav Mainz chansen att ta en viktig poäng. Den togs. Robin Quaison visade på nytt hur mycket han betyder för Bundesligaklubbens.

Gyökeres blev hjälte - nu hyllad: "Redan gett tillbaka allt vi kunnat hoppas på"

Viktor Gyökeres blev i helgen hjälte för St. Pauli.Nu får han lovord av klubbens sportchef Andreas Bornemann.- Viktor har redan gett tillbaka allt vi kunnat hoppas på och mer därtill, säger sportchefen till Bild.