Bajens glädjebesked - ser ut att få tillbaka viktig spelare
Text & Foto: fotbollskanalen.se

Bajens glädjebesked - ser ut att få tillbaka viktig spelare

Hammarby spelar borta mot Elfsborg.Då ser man ut att få tillbaka en spelare.- Jag tror att Simon Sandberg kan vara tillgänglig, sa Stefan Billborn efter segern mot Östersund.

"Bajens glädjebesked - ser ut att få tillbaka viktig spelare" går att läsa i sin helhet på fotbollskanalen.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Sandberg tillbaka i Bajens trupp - Junior fortsatt med skadekänning

fotbollskanalen.se

Gör comeback i Bajens trupp - här är Billborns val

fotbolldirekt.se

Sport: Nyhetsdygnet Onsdag 17 Juni 2020

17 Juni 2020

Karlsson: ”Vi kör all in på det här”

Karlsson: ”Vi kör all in på det här”

Förlust med 1-4 mot IFK Norrköping - och självkritiska röster efteråt. Men AIK kommer inte att kasta om i taktiken, man är trogna den nya spelidén.

Uefa förlänger transferfönstret

Långa uppehåll i spelschemat och senare start av ligor gör att det kommer vara möjligt för klubbar att köpa spelare fram till den 5 oktober. Det meddelade Uefa efter ett möte under torsdagen.

Spelarna visade stöd för Black Lives Matter – knäböjde inför match

Inför avspark i premiäromgången av Premier League visade flera lag sitt stöd för kampen mot rasism genom att knäböja. Spelarna bar även tröjor med trycket Black Lives Matter.

Degerfors krossade Brage i premiären

Degerfors krossade Brage i premiären

I höstas spelade Brage kval till allsvenskan, mot Kalmar FF, och blev till och med tillfrågad om det fanns intresse för en allsvensk plats då Östersund var på väg att förlora elitlicensen.

Streama Hammarby - AIK: Se matchen via live stream

Streama Hammarby - AIK: Se matchen via live stream

Vill du hitta en Hammarby IF - AIK stream att titta på online? Streama matchen direkt på nätet. Du kan se matchen live från valfri enhet. 17:30 21/6 2020.

Uppgifter: Sarri riskerar sparken efter finalförlusten

Juventus föll i Coppa Italia-finalen. Och nu riskerar tränaren Maurizio Sarri sparken. Detta enligt tidningen Corrierre della Sera.