Vancouvers oro – Elias Pettersson kan missa resten av säsongen
Text & Foto: hockeynews.se

Vancouvers oro – Elias Pettersson kan missa resten av säsongen

Elias Pettersson saknas fortfarande för Vancouver Canucks. Och frågan är när han kommer tillbaka. – Han är på is nu och fortsätter göra sin rehab, men vi har ingen tidsplan för när han kan vara tillbaka, eller om han kommer att komma tillbaka (den här...

"Vancouvers oro – Elias Pettersson kan missa resten av säsongen" går att läsa i sin helhet på hockeynews.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Uppgifter: Pettersson kan missa resten av säsongen

hockeysverige.se

Säsongen kan vara över för Elias Pettersson

svt.se

Sport: Nyhetsdygnet Lördag 17 April 2021

17 April 2021

Alla AIK-betyg i vändningen som fixade en match 7

Alla AIK-betyg i vändningen som fixade en match 7

Gustaf Lindvall 2. Kommentar: Det var en klart godkänt insats av Lindvall, som gjorde det han skulle. Får vara beredd på ny match på tisdag i och med Söderbloms sjukdom. Förstafemma: Adam Wilsby 2. Oskar Nilsson 3. Melker Karlsson 4. Pär Lindholm 5.

1 pinne på bortaplan

Sport på SvenskaFans.com. Den naturliga samlingsplatsen för alla som är intresserade av fotboll, hockey, motor och bandy.

LEVINSSON: Ungdomligt mod och tron på en spelidé – den som lever får se

Det står 1–0 på Stockholm Stadion när Lovisa Johansson blåser av den damallsvenska premiären. Kif Örebro har förlorat, Karin Lundin har missat en straff och spelidén fungerade halvvägs. Allt kan te sig som vanligt. Men det kanske inte behöver vara något...

Svenske LHC-bekantingen på väg mot VM – för Kazakstan

Svenske LHC-bekantingen på väg mot VM – för Kazakstan

Minns ni Viktor Svedberg som för några år sedan gjorde en kort sejour i Linköping? Nu kan backen spela VM – för Kazakstan.

Storförlust – ödesmatch för Skellefteå

Storförlust – ödesmatch för Skellefteå

Vi har inget annat alternativ än att lägga den här matchen åt sidan, säger Skellefteåkaptenen Oscar Möller. Rasmus Kågström. redaktion@vk.se. Annons. Vinna eller försvinna. Det är förutsättningarna för Skellefteå i måndagens match mot Luleå sedan man...

José skickade Sheffield ur Premier League

Det har tidigare varit klart i praktiken, men nu är det det även i teorin: Sheffield United får lämna Premier League efter bara två säsonger i den engelska högstaligan.